Deze artiesten treden op tijdens de Lokerse Feesten 2022

Festivals | Tien dagen lang kunnen festivalgangers zich aan de Grote Kaai helemaal laten gaan tijdens de Lokerse Feesten. De organisatoren bespaarden kosten noch moeite en pakken uit met een aantal internationale toppers zoals Kings of Leon en Black Eyed Peas. Proximus Pickx vertelt je alles over de optredens die je absoluut niet mag missen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Vrijdag schieten de Lokerse Feesten uit de startblokken met een geweldige line-up. Nadat Chuki Beats en Joost het publiek mogen opwarmen, speelt ’t Hof van Commerce hun eerste enige show van deze zomer. De band van frontman Flip Kowlier is al sinds 1998 een vaste waarde in het Vlaamse muzieklandschap. Hun West-Vlaamse nummers als ‘Kom mor ip’, ‘Bam!’ of ‘Doet zelve’ zijn echte meezingers en zullen het publiek ongetwijfeld uit hun bol laten gaan. Je blijft donderdag best nog even plakken, want later op de avond treedt ook Zwangere Guy er nog op. 

Op zaterdag kan je het weekend ingaan met een heerlijke avond vol optredens van grote namen. Niemand minder dan Emma Bale trapt de avond op gang, Froukje neemt het van onze landgenote over en nadien komt ook nog Coely langs. Omstreeks 23u15 begint die dag van de Lokerse Feesten aan het hoofdgerecht, want met de Black Eyed Peas mogen de festivalgangers zich verwachten aan een stevige portie beats en ambiance.

Van Kings of Leon tot De Kreuners

Zondag komen onder meer Lamb of God en Judas Priest langs, op maandag is het de beurt aan bands zoals The Interrupters en Bad Religion. Dinsdag pakken de organisatoren dan weer uit met een naam die klinkt als een bel. Na optredens van Whispering Sons en The Vaccines, geeft niemand minder dan Kings of Leon een show in Lokeren. De band won al vier Grammy’s en verkocht wereldwijd al meer dan twintig miljoen albums. Na een aantal jaar zijn de broers en neef Followill eindelijk terug in ons land te bewonderen. 

Woensdag, wanneer het festival iets over halverwege is, kan je in Lokeren genieten van optredens van Portland en Snow Patrol. Een dag later tref je er Bazart aan. Na hun optreden op Rock Werchter, dat van Humo maar liefst vijf sterren kreeg, maken Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons zich nu op voor een nieuwe topshow tijdens de Lokerse Feesten.

Op vrijdag 12 augustus treden onder meer Sylvie Kreusch, Kraftwerk en 2Manydjs op, een dag later is het de beurt aan de Vlaamse gevestigde waarden. Naast K3 en #LikeMe is het onder meer de beurt aan De Kreuners, Clouseau en Regi. Op zondag wordt het festival afgesloten met Meau, die eerder de erg succesvolle hit ‘Dat heb jij gedaan’ lanceerde. Na The Snuts en Louis Tomlinson is het de beurt aan YouTubefenomeen Average Rob met Omdathetkansoundsytem.

Club StuBru

Niet te vergeten op de Lokerse Feesten: het tweede podium naast de Mainstage. In Club StuBru tref je de hele week heel wat straffe artiesten. Voor de eerste keer is er een indoor stage en die vulden de organisatoren met gitaren, beats en veel meer. Op de eerste dag treedt Dikke er op, net als Flavour Drop en Chibi Ichigo. Later in het eerste weekend zie je er ook Edward Buff, Psychonaut en Wiegedood aan het werk.

Op maandag treedt Cucamaras er op, net als Dirk. Later geven ook Hairbaby en Mooneye er een show. Vergeet ook niet langs te gaan wanneer Admiral Freebee het podium opgaat. Met Miss Angel, Glints, Asa Moto, Bolis Pupul, Dimitri Cooman, Dave Davis, K1D en Sevn Alias konden de organisatoren ook tijdens het laatste weekend van de Lokerse Feesten heel wat grote namen strikken. 

Tickets en meer informatie kan je op deze website vinden

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top