Pickx @ the festivals: Tomorrowland 2022 sluit zijn festival af met een geweldige line-up

Festivals | Tomorrowland 2022 is (al) voorbij! Na drie weekends feesten op de weide in Boom is het tijd om in te pakken en ons voor te bereiden op de editie van 2023. Om het festival passend af te sluiten, hebben de organisatoren gezorgd voor een ongelofelijke line-up met enkele grote namen. Proximus Pickx overloopt de shows van zondag 31 juli die je absoluut niet mag missen, zodat je nog een laatste keer kan genieten van ‘het land van morgen’.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Om het derde weekend van Tomorrowland in stijl af te sluiten, het laatste van de editie van 2022, kan je in Boom genieten van een bijzondere line-up. De namiddag begint meteen met een ster. Onze landgenoot Romeo Blanco speelt omstreeks 15u in Rose Garden. Hij brengt een set met electrodance die hij in de laatste edities ook al zes keer op de Mainstage mocht brengen, net als pioniers Dimitri Vegas & Like Mike. 

Om 17.00 uur zal Paris Hilton op het podium van The Library haar dj-kunsten laten zien. Hoewel er wordt getwijfeld aan het DJ-talent van de Amerikaanse jet-setter, dan zal de show je ongetwijfeld overtuigen. Denk aan diamanten koptelefoons, straffe choreografieën en speciale fotoposes met net iets te veel Amerikaanse ‘attitude’. Toch kunnen we besluiten dat haar sets jaar na jaar verbeteren, dus intussen kan je haar ook al bewonderen voor de muziek die ze produceert. 

Haar Belgische vriendin, MATTN, zorgt voor een vervolg op de set van Hilton. Het is een veilige gok als we stellen dat de twee ook even samen achter de decks zullen staan voor een heuse duoset vol positieve vibes. De namiddag op Tomorrowland staat in het teken van vrouwelijke muziektalenten, want rond 17u30 spelen de zussen van Nervo op de Mainstage. De Australische zusjes brengen electro-house in een erg dansbare set. Nadien krijgen de festivalbezoekers nog wat meer van datzelfde genre, want ook Nicky Romero speelt vooral house in zijn set.

Heerlijk voorgerecht

De avond trekt zich langzaam maar zeker op gang met shows van Gianluca Vacchi, Laidback Luke, Diplo en Artbat, die elk in hetzelfde tijdslot gepland staan. Gianluca staat vanaf 19u op het podium van The Library en speelt hetzelfde genre  als zijn vrouwelijke collega's voor hem. Laidback Luke staat in Rose Garden met zijn futuristische housemuziek, terwijl de Amerikaan Diplo met zijn electro-rap om 19u30 in Crystal Garden zal optreden. Tien minuten later, omstreeks 19u40, speelt Artbat een set vol technomuziek op de Mainstage. Het geheel is een gerecht met heel veel verschillende smaken en stijlen, maar in ieder geval is het een ideaal voorgerecht voor de festivalgangers die zich mogen opmaken voor de laatste nacht van Tomorrowland 2022.

Grote namen

Festivalgangers op deze laatste dag zullen waarschijnlijk niet teleurgesteld worden! Iconen Dimitri Vegas & Like Mike samen met Timmy Trumpet spelen vanaf 20u in The Library. Omstreeks 20u30 steekt Modestep, de mythische Britse dubstepband, van wal in Youphoria. Tenslotte mag onze landgenoot Lost Frequencies om 20u45 aantreden voor een exclusieve en indrukwekkende liveshow op de Mainstage. Het zijn stuk voor stuk grote namen die het publiek een ferme portie dance zullen voorschotelen.

Kölsch, 's werelds populairste Deense DJ, mag om 21u50 optreden op het Freedom podium. Met de reggaeton-achtige electro van Major Lazer Soundsystem die je vanaf 21u50 kan beluisteren op de Mainstage, is het publiek helemaal klaar voor de laatste ongelofelijke show van The 3 Are Legend (Dimitri Vegas & Like Mike met Steve Aoki). Zij brengen een buitengewone eindshow waar het publiek ongetwijfeld versteld zal van staan. De technofans krijgen omstreeks 22u30 een afsluiter op de Freedom Stage van Adam Beyer. In The Library sluit het psytrance duo Vini Vici het podium af. 

Kortom: Tomorrowland is al voorbij, maar niet vooraleer je er een laatste dag vol spetterende shows kan meemaken.

Beleef Tomorrowland live vanop de eerste rij dankzij Pickx gedurende de hele festivalzomer. Je kan tussen 15 en 31 juli alle beschikbare concerten terugvinden op Pickx.be. Of volg het 's avonds vanaf 18 u verder via de app of op Pickx Live (zender 11).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top