misutaaa naar Evil Geniuses, Spinx als vervanger naar Vitality ?

Esports | Volgens info van de website 1pv.fr, zou Kevin "misutaaa" Rabier op het punt staan om Team Vitality te verlaten. De jonge Fransman lijkt te verhuizen naar Evil Geniuses en wordt vervangen door de Israëliër Lotan "Spinx" Giladi, die eerder voor ENCE speelde. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

De transfermarkt van CS:GO blijft op volle toeren draaien en het nieuws blijft ook binnenstromen nu het einde van de zomerpauze, die eindigt op 14 augustus, nadert.

Deze keer beweegt er iets bij Team Vitality, dat iets minder Frans wordt dan vroeger. Volgens de informatie van de reporter neLendirekt, die werkt voor de nieuwswebsite 1pv.fr, is de schutter Kevin "misutaaa" Rabier op weg naar de uitgang. Geruchten over een herstructurering van het internationale roster van de bijen doen al enkele weken de ronde en het ziet ernaar uit dat dit binnenkort ook effectief vorm zal krijgen. 

Volgens 1pv.fr is de Fransman op weg naar Evil Geniuses en zal de deal ook binnenkort aangekondigd worden. William "RUSH" Wierzba verhuist naar alle waarschijnlijkheid naar de bank. 

Spinx als vervanger

De bijen hebben dan weer de Israëliër Lotan "Spinx" Giladi in het vizier om de jonge misutaaa te vervangen. Het werd duidelijk dat het Deens-Franse roster het moeilijk had sinds de komst van het Astralis-trio: Peter "dupreeh" Rasmussen, Emil "Magisk" Reif, en coach Danny "zonic" Sørensen.

De komst van Spinx zou de ploeg in theorie wat meer vuurkracht moeten geven, wat belangrijk is voor een internationaal team zoals coach Zonic onlangs nog vertelde in een interview met pley.gg. Het team behaalde slechts een tweede plaats tijdens de voorjaarsfinale van het BLAST-circuit, het beste resultaat sinds de herstructurering van het team.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top