De Netflix-releases om deze maand in de gaten te houden

Series | De komende weken wordt de catalogus van Netflix naar goede gewoonte aangevuld met enkele indrukwekkende en niet te missen titels. Proximus helpt je een weg banen doorheen de nieuwe releases.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Sandman

Comic book-schrijver Neil Gaiman is een vermaard auteur die misschien nog het meest bekend is dankzij zijn DC-reeks ‘The Sandman’. Die boekenreeks introduceerde voor het eerst het personage Lucifer Morningstar, die zijn eigen boeken kreeg die herwerkt werden tot de serie ‘Lucifer’. Nu die reeks vorig jaar afgerond werd, was het tijd om ook ‘The Sandman’ in een serie te gieten.

‘The Sandman’ draait rond de onsterfelijke Dream, ook bekend als Morpheus, de koning der dromen, die na meer dan honderd jaar gevangenschap zijn oude koninkrijk in ere probeert te herstellen. Tom Sturridge (‘Being Julia’, ‘The Boat That Rocked’) speelt de hoofdrol. Ook Lucifer keert terug, niet in de gedaante van Tom Ellis, maar wel vertolkt door Gwendoline Christie (‘Game of Thrones’).

Ontdek 'The Sandman’ vanaf 5 augustus op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Locke & Key – seizoen 3

De familie Locke komt in een onvoorstelbaar bovennatuurlijk verhaal terecht nadat ze verhuizen naar het ouderlijke huis dat ze Keyhouse noemen. In het huis ontdekken de kinderen Tyler, Kinsey en Bode enkele magische sleutels die niet alleen letterlijk en figuurlijk deuren openen, maar hen ook unieke krachten geeft. Maar dan ontdekken ze dat ze ook de boosaardige demon Dodge hebben bevrijd. Ineens is het aan hen om hun hachje en de wereld te redden.

Locke & Key’ is, net zoals de vorige serie, gebaseerd op een comicreeks. Joe Hill en Gabriel Rodriguez schreven het oorspronkelijke verhaal, dat iets minder duister werd gemaakt voor de jeugdvriendelijke Netflix-serie. Jammer genoeg voor de fans, maakten showrunners Carlton Cuse en Meredith Averill al bekend dat het derde seizoen ook het laatste wordt. Het was al sinds het eerste seizoen het plan om het verhaal in drie jaargangen rond te hebben. Geniet dus van deze laatste afleveringen!

Ontdek het derde seizoen van 'Locke & Key’ vanaf 5 augustus op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Day Shift

J.J. Perry is een wereldvermaarde stuntman. In 1997 speelde hij zowat alle gemaskerde personages in de film ‘Mortal Kombat: Annihilation’ en in 2004 werd hij gelauwerd op de World Stunt Awards voor zijn werk in de film ‘Rundown’. In 2012 werd hij verkozen tot stuntcoördinator van het jaar op het ActionFest filmfestival – georganiseerd door de broer van B-filmheld Chuck Norris nota bene. Na een roemrijke stuntcarrière van ruim 35 jaar kroop hij voor het eerst in de regisseursstoel voor een prent die – zoals te verwachten – boordevol spectaculaire actie zit.

In de hoofdrol zien we Jamie Foxx als Bud Jablonski, een schijnbaar doodgewone schoonmaker van zwembaden die zijn gezin probeert te onderhouden. Wat niemand echter weet, is dat hij niet echt zwembaden schoonmaakt, maar wel een groep vampierenjagers runt. Foxx wordt bijgestaan door onder anderen Dave Franco, Natasha Liu Bordizzo en Snoop Dogg.

Ontdek ‘Day Shift’ vanaf 12 augustus op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Never have I ever – seizoen 3

De Amerikaans-Indiase Mindy Kaling is vooral bekend van haar rol in ‘The Office’, maar begon na het afronden van die hyperpopulaire serie aan een wel heel persoonlijk project. Voor ‘Never Have I Ever’, dat ze samen met Lang Fisher schreef, baseerde ze zich namelijk losjes op haar eigen jeugd

In de serie volgen we Devi (Maitreyi Ramakrishnan), die na de dood van haar vader door het trauma tijdelijk het gevoel in haar benen verliest. Wanneer ze na drie maanden recupereert, beseft ze dat ze meer uit het leven moet halen. Ze besluit haar sociale status een boost te geven en hopelijk een jongen aan de haak te slaan. En dan heeft ze ineens twee vriendjes. Devi jongleert haar liefdesleven, haar vrienden en haar nog steeds zeer aanwezig verdriet op een eens komische, dan weer aangrijpende manier.

Ontdek het derde seizoen van 'Never Have I Ever’ vanaf 12 augustus op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kleo

Deze stijlvolle Duitse serie speelt zich af in de nasleep van de val van de Berlijnse muur. Kleo Straub, vertolkt door Jella Haase (‘Berlin Alexanderplatz’, ‘Fack ju Göhte’), kreeg in 1987 de opdracht van de Stasi om een West-Berlijnse zakenman te vermoorden. Maar haar werkgever verraadt en arresteert haar daarop, waardoor Kleo door haar vrienden en familie verstoten wordt. Zodra de muur valt, twee jaar na haar arrestatie, wordt ze weer vrijgelaten. Het startschot voor haar zoektocht naar de waarheid en de gewelddadige wraak waar ze al die tijd op zat te broeden.

Ontdek ‘Kleo’ vanaf 19 augustus op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

I Came By

George MacCay (‘1917’, ‘Captain Fantastic’) is een van de rijzende sterren in het Britse film- en televisielandschap. In de nieuwe thriller ‘I Came By’ kreeg hij de hoofdrol naast de ervaren Hugh Bonneville (‘Downton Abbey’, ‘Iris’) en Kelly Macdonald (‘No Coutry for Old Men’, ‘Operaction Mincemeat’, ‘Trainspotting’).

De film volgt de graffitiartiest en revolutionaire rebel Toby. Hij toont niet alleen zijn artistieke kunsten op straat, maar maakt er ook zijn handelsmerk van om in te breken bij de steenrijken om er zijn bussen leeg te spuiten op de binnenmuren. Wanneer hij dat probeert bij een rechter aan het hooggerechtshof (Bonneville) ontdekt hij meer dan hem lief is. Denk aan een kruising tussen ‘Die Fetten Jahre Sind Vorbei’ en het werk van Banksy, gekoppeld aan een spannende politieke thriller.

Ontdek ‘I Came By’ vanaf 31 augustus op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top