ESLOL: Het doek valt voor het reguliere seizoen

Nieuws | Deze woensdag werden de laatste reguliere wedstrijden van de Elite Series: League of Legends gespeeld! Zo komt een einde aan het eerste deel van het seizoen, en beginnen de play-offs die vol verrassingen zullen zitten. De volledige cast werd de voorbije week onthuld. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na zeven weken van competitie zijn de vier deelnemende teams aan de play-offs van het zomersegment van de Elite Series: League Of Legends bekend. De laatste wedstrijden van het reguliere seizoen eindigden woensdagavond laat, met een tiebreaker tussen Sector One en KVM Esports die eruit zag als een classico. 

Laten we beginnen met de titelverdediger KRC Genk Esports! Na een dominante Spring Split die van begin tot eind werd gecontroleerd, eindigden de mannen van coach Arendmen opnieuw bovenaan in het reguliere seizoen. Een welverdiend resultaat gezien het steeds hogere niveau van de competitie, waardoor KRC Genk de play-offs aan de top kan beginnen. 

Op de tweede trede van het podium staat The Agency, met evenveel overwinningen en nederlagen als Genk. Het voormalige Echo Zulu had echter de eerste plaats kunnen bemachtigen als het deze week iets beter was geweest. Zhergoth, Kruimel en hun teamgenoten verloren deze week twee keer, van LowLandLions en KRC Genk. 

Op de derde plaats staat Team 7AM. Laten we eerlijk zijn, het sterk gewijzigde team presteert veel beter dan in het vorige segment. Hun enorme winstreak aan het begin van het seizoen, zes zeges op rij, en hun kwalificatie voor de play-offs zijn daar de grootste bewijzen van. 

We vinden mCon LG Ultragear terug op de vierde plaats van het eindklassement van dit reguliere seizoen. De Nederlandse organisatie was het enige team dat zich in de laatste competitieweek voor de final four wist te kwalificeren. 

Vlak daarachter staan Sector One en KV Mechelen Esports die zich, ondanks een geweldige tiebreaker, niet konden plaatsen voor de rest van de competitie. LowLandLions en ION SQUAD werden laatste, met respectievelijk vijf en drie overwinningen aan het eind van het reguliere seizoen. 


© META 

KRC Genk, The Agency, Team 7AM, en mCon LG Ultragear zullen elkaar aan het eind van de maand weer treffen voor de play-offs van deze Summer Split van de League of Legends Elite Series. De eerste wedstrijd op 31 juli gaat tussen KRC Genk Esports en The Agency. Die zal één team rechtstreeks naar de grote finale van het kampioenschap sturen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top