'The Lost City': avontuur en humor in de VOD-catalogus

Films | Altijd al Sandra Bullock en Channing Tatum samen in een film willen zien spelen? Dan is dit je kans. In 'The Lost City' gaat het tweetal op een gevaarlijk maar hilarisch avontuur, en dat kan je vanaf 21 juli in de Proximus VOD-catalogus bekijken. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een sterrencast, een verlaten eiland, avontuurlijke actiescènes en veel humor: dat is 'The Lost City'. De film neemt je mee in het leven van de teruggetrokken schrijfster Loretta Sage. Loretta schrijft over exotische oorden in haar populaire avonturenromans, die mede succesvol zijn dankzij het knap covermodel, Alan.

Terwijl de auteur en het model op tournee zijn om het nieuwe boek te promoten, wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem kan leiden naar de verloren schat van een oude stad uit haar nieuwste verhaal. Alan is vastbesloten te bewijzen dat hij ook in het echte leven een held kan zijn en niet alleen op de pagina's van haar boeken, en gaat haar redden.

Steracteurs

'The Lost City' is een Amerikaanse actie-avonturenkomedie geregisseerd door de gebroeders Nee, die samen met Oren Uziel en Dana Fox het scenario schreven, naar een verhaal bedacht door Seth Gordon. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Sandra Bullock en Channing Tatum als een romanschrijfster en haar covermodel. De excentrieke miljardair die hun tournee komt verstoren, is niemand minder dan Daniel Radcliffe ('Harry Potter'). Naast die steracteurs zie je ook Da'Vine Joy Randolph, Brad Pitt en Stephen Lang in de film.

De film ging eind maart in première en werd matig tot positief onthaald door zowel het grote publiek als de recensenten. 'The Lost City' kreeg zelfs een score van 79% op de filmsite Rotten Tomatoes. Recensenten waren dan weer enthousiast over de chemie tussen hoofdrolspelers Bullock en Tatum. 

‘The Lost City’ is vanaf 21 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top