Eden Hazard lijkt dan toch te mogen vertrekken van Real Madrid-coach Carlo Ancelotti

Sport | De saga van Eden Hazard bij Real Madrid duurt voort. To stay or not to stay, that’s the question. Bij een interessant bod lijkt de Rode Duivel alvast zijn koffers te mogen pakken van Real-baas Carlo Ancelotti.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Terwijl er eerst werd gedacht dat het debat over Eden Hazard afgesloten was, lijkt de toekomst van de Belg bij Real Madrid weer onzeker te zijn. Ondanks een voorlopig goede voorbereiding - eindelijk zou je durven denken - is het helemaal niet zeker dat Hazard komend seizoen het plunje van Real Madrid zal aantrekken. Volgens het Spaanse medium Relevo heeft Carlo Ancelotti namelijk aan het bestuur gezegd dat Hazard mag vertrekken bij een goed bod.


Hiërarchie ligt vast

Vanwege de moeizame jaren in Madrid is Hazard geen onbetwiste nummer 1 in de Spaanse hoofdstad. Spelers als Vinicius Jr., Marco Asensio en Rodrygo hebben nu eenmaal enkele streepjes voor. En het lijkt er op dat de huidige Champions League-houder gewoon gaat voortbouwen op die fundamenten. Nu plots de eieren in het mandje van Hazard leggen, lijkt een te groot risico denken ze nu in Madrid.

Nochtans zou je kunnen denken dat Hazard niet meer verder onder de ondergrens kan gaan. Het moet en zal alleen maar verbeteren nu. Als Hazard zijn oude niveau en fysieke capaciteiten kan terugvinden, kan de linksbuiten nog van grote waarde zijn voor elke club ter wereld. Daarom is Ancelotti nog in dubio. Houdt hij Hazard als doublure voor Vinicius Jr? Of vindt hij een andere rol voor Hazard in het Real-team? Het zal spannen tot de laatste seconden van de transferperiode om te zien waar we de 31-jarige technicus dit jaar aan het werk zullen zien. 

Volg Real Madrid in La Liga het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top