Dans de polonaise vanuit je woonkamer tijdens het Schlagerfestival Zomereditie!

Festivals | Vorig jaar maakte het Schlagerfestival Zomereditie met succes zijn entree aan onze Belgische kust. De fans van het Nederlandstalige levenslied kregen er geen genoeg van en artiesten van hun kant zorgden voor een onvergetelijke tijd in de Proximus Pop-Up Arena. Dat vroeg meteen om een tweede, nog feestelijkere editie! Wie op 15 en 16 juli niet live kan meezingen met bekende hits van Christoff, Laura Lynn en andere toppers, kan op 25 juli dankzij Pickx thuis een stevig feestje bouwen. Zap om 20u naar Pickx Live of volg het op Pickx.be!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli komen alle schlagerfans samen in de Proximus Pop-up Arena Middelkerke voor de tweede editie van 'Het Schlagerfestival Zomereditie'. Ook Lindsay kijkt er net als haar collega’s nu al naar uit.

“Ik ben blij dat we terug op het podium kunnen staan en dit is echt één van de tofste evenementen van komende zomer. Het is uitstekend georganiseerd. In tegenstelling tot vorig jaar, moet het publiek deze keer niet op de stoelen blijven zitten, maar kan er onbeperkt, zonder maatregelen en veilig plezier worden gemaakt en gefeest. Iedereen die zin heeft, kan eens goed uit de bol gaan"

Unieke sfeer met een mix van artiesten

Naast Lindsay zijn ook Schlagerkoningin Laura Lynn (‘Je hebt me 1000 maal belogen’) en Sasha Rosen present. Samen met Davy Gilles debuteert Sasha met Sasha & Davy (‘Mamma Maria’, ‘Radio’), iets waar ze nu al zin in heeft.

“We stonden al in Hasselt op het grote Schlagerfestival-podium en dat was superleuk. Uiteraard wordt het ook aan zee een stevig feestje. Het dak van de Proximus Pop-Up Arena gaat er zeker af. Spreekwoordelijk dan hé (lacht). De artiesten, maar ook het publiek vindt het na twee jaar ongetwijfeld weer geweldig om er samen één waanzinnig groot feest van te maken.”

Naast vaste waarden De Romeo’s (‘Viva De Romeo’s’, ‘We gaan weer feesten’), Christoff (‘Sweet Caroline’, ‘Zeven Zonden’), Bart Kaëll (‘Zeil je voor het eerst’, ‘De Marie-Louise’) en de partyband Swoop (‘Doe de Swoop’, ‘Country Roads’), maakt de Aarschotse zanger-accordeonist Johan Veugelers dit jaar zijn debuut. De mannelijke helft van het voormalige, legendarische accordeon-duo The Sunsets, scoorde inmiddels solo met o.a. ‘Ruitenwisser’ en ‘Doe de helikopter’. 

Mis je het feestje aan zee? Herbeleef Het Schlagerfestival Zomereditie op 25 juli om 20u op Pickx Live (zender 11) en op Pickx.be! 

Ontdek hier het hele zomerprogramma van Proximus Pop-up Arena, alsook info over tickets en mobiliteit.

Fun fact: naast de topconcerten die je deze zomer op Pickx kan bekijken hebben wij nog een andere verrassing in petto. Je kan meedoen aan een wedstrijd om een fraaie Fairphone 4 (zwart of groen) te winnen. Die is uit duurzaam materiaal vervaardigd en past dus volledig binnen de visie van dit festival. Beantwoord juist de vragen over de Proximus Pop-up arena en win! Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top