NBA 2K23 Collector's Edition wordt verkocht met NBA-abonnement

Esports | Wat een verrassing voor fans van de NBA 2K licentie! Uitgever 2K Games kondigde op 5 juli aan dat één van de versies van de volgende editie recht zal geven op een 12 maanden lang abonnement op de NBA League Pass. Een geweldige manier om toegang te krijgen tot de grootste basketbalcompetitie ter wereld.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De NBA 2K-licentie maakt al enkele jaren deel uit van het esports- en videogamelandschap. Met bijna 23 releases heeft 2K zich duidelijk gevestigd als de referentie op vlak van basketbal. En met de aankondiging van deze dinsdagavond, zou de franchise een nieuw publiek kunnen aantrekken.

Zoals vaak het geval is bij de release van een videospel, zullen verschillende versies beschikbaar zijn. Naast de klassieke editie zullen twee alternatieve versies worden aangeboden: de Championship Edition en de Jordan Edition. De naam van deze laatste is natuurlijk te danken aan het nummer van het spel - NBA 2K23 -, hetzelfde nummer dat Michael Jordan tijdens zijn carrière droeg. Als eerbetoon staat de voormalige guard van de Chicago Bulls op de cover van deze nieuwe editie.


© 2K 

Maar het is de Championship Edition die we van dichtbij gaan bekijken. Bij aankoop krijg je een abonnement van twaalf maanden op de NBA League Pass. Je krijgt zo toegang tot alle wedstrijden van de NBA, live en on demand, en tot al de content die door de liga wordt uitgebracht.

Volgens de laatste geruchten zal de Championship-versie verkrijgbaar zijn voor ongeveer 150 dollar. Het abonnement op de League Pass kost in Europa €18,99 per maand, maar een snelle rekensom volstaat om vast te stellen dat de deal meer dan de moeite waard is voor elke basketbalfan. Dit is een zegen voor de spelers, maar ook voor de spelers actief in de esport, waarvan het circuit aan populariteit zou moeten winnen als de verkoopcijfers stijgen.

De klassieke en Jordan-edities zouden beschikbaar moeten zijn voor respectievelijk €70 en €120. Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar eerdere edities van de franchise verschenen begin september. We kunnen dus rond deze tijd een release verwachten. Je kan de Championship- en Jordan-versies vanaf 7 juli pre-orderen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top