ESLOL: Een overtuigende week van The Agency en KVM Esports

Esports | De vierde week van het reguliere seizoen van de Elite Series kwam woensdagavond tot een einde. De meeste teams sloten de twee wedstrijdavonden met 1-1 af. The Agency behaalde een dubbele zege en de kwalificatiekansen van ION SQUAD, dat nog steeds zonder overwinning zit, nemen sterk af.

Door Proximus

Deel dit nieuws

We zijn nu halverwege het seizoen in ons regionale League of Legends kampioenschap, de Elite Series. De acht ploegen in de competitie zijn nu nog maar zes wedstrijden verwijderd van een mogelijke plaats in de play-offs, en het minste wat we kunnen zeggen is dat ze niet allemaal op hetzelfde niveau zitten. De Belgische organisaties zitten momenteel gegroepeerd in het midden van het klassement, met uitzondering van de LowLandLions.

Voor de spelers van KVM Esports werd het een goede week. De ploeg, lange tijd de runner-up in de regio achter Sector One, sloot de week af met twee overwinningen tegen mCon LG Ultragear en KRC Genk Esports, directe concurrenten in de rangschikking. Zo kon het team naar de derde plaats opklimmen.

De week van Sector One bleek iets moeilijker te zijn. Woensdagavond verloren de vossen van The Agency, na een zwaarbevochten overwinning tegen Team 7AM op maandag. Dit betekent het einde van de ongeslagen reeks van 7AM, dat deze week verraste met een dubbele nederlaag. Op maandag verloor het team van mCon LG Ultragear. De ploeg domineerde nochtans de competitie sinds het begin van het reguliere seizoen.

De LowLandLions kenden een week buiten de spotlights. De Lions lieten hun nexus vallen op het einde van een duel tegen een onverslaanbaar KRC Genk. Gelukkig voor hen wachtte hen twee dagen later een eenvoudige overwinning tegen ION SQUAD.Zoals je ziet, staan de Belgische ploegen nog steeds goed in het klassement. LowLandLions en Sector One zullen een kleine inspanning moeten leveren om hogerop te komen in de kwalificatieplaatsen, en het lijkt goed te gaan met KVM en KRC. Maar opgelet, gezien het krappe klassement is alles nog mogelijk. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top