ESLOL: Team 7AM blijft ongeslagen

League of Legends | Elke week strijden de beste League of Legends-teams in de Benelux in de Summer Split van onze geliefde Elite Series, het hoogste competitieve circuit in onze regio. Hier volgt een samenvatting van de derde wedstrijdweek, waarin Team 7AM ruimschoots aan de leiding staat.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Woensdag kwam een einde aan de derde competitieweek in ons regionale League of Legends-circuit, de Elite Series. Die derde week werd gekenmerkt werd door de aanhoudend sterke prestatie van Team 7AM, terwijl ION SQUAD er nog steeds niet in slaagde een eerste overwinning te pakken.

ADC Flif en zijn teamgenoten verloren zowel op maandag als op woensdag. Eerst tegen titelverdediger KRC Genk, en daarna tegen mCon LG UltraGear, dat met drie overwinningen op rij stilaan zijn ritme vindt. De prestatie van ION SQUAD belooft niet veel goeds voor de toekomst, aangezien volgende week de helft van het seizoen wordt bereikt en de ploeg dan alle wedstrijden van de eerste ronde zal hebben gespeeld.

Kampioen KRC Genk mag de eerste helft van het seizoen een mixed bag noemen. Het lijkt erop dat de ploeg het moeilijker heeft dan verwacht om zich aan te passen aan de nieuwe opstelling. Het team staat met een score van 3-3 op de derde plaats, samen met Sector One, KV Mechelen Esports en mCon LG UltraGear.

Maar de highlight van deze week was ongetwijfeld de clash tussen de vossen van Sector One en KVM Esports, een clasico waar fans elk jaar naar uitkijken. En deze keer waren het de Mechelaars die aan het langste eind trokken. Aangevoerd door Urban en zijn Viego kon KVM na 35 minuten, in een wedstrijd die al veel eerder voorbij had kunnen zijn, de Nexus van de Brusselse organisatie neerhalen.

De Nexus van Team 7AM blijft dus overeind staan. Met zes overwinningen en geen enkele nederlaag is de ploeg duidelijk de favoriet van dit seizoen. 7AM moet zijn inspanningen nu voortzetten om een plaats in de play-offs veilig te stellen. Een taak die moeilijker zou kunnen blijken dan verwacht, naarmate de andere teams in hun spel komen.

Voorlopige stand:

  1. Team 7AM (6-0)
  2. The Agency (4-2)
  3. KRC Genk Esports (3-3)
  4. KV Mechelen Esports (3-3)
  5. mCon Esports (3-3)
  6. Sector One (3-3)
  7. LowLandLions (2-4)
  8. ION SQUAD (0-6)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top