Beleef een huiveringwekkende zomer dankzij deze nieuwe titels op Netflix

Series | De zomer staat bekend als een tijd om lekker veel te ontspannen. Maar wat als je ook spanning en sensatie nodig hebt? Dan open je gewoon Netflix. Daar zijn immers weer heel wat spannende films en series op te bekijken.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Stranger Things - Seizoen 4 (Volume 2)

Enkele weken geleden introduceerde Netflix het vierde seizoen van de populaire horrorserie ‘Stranger Things’. Het eerste deel, ‘Volume 1’, is sinds 27 mei te zien op de streamingdienst. ‘Volume 2’ wordt op 1 juli vrijgegeven. In dit nieuwe seizoen maken we kennis met ‘Vecna’: een nieuw bloeddorstig monster dat het stadje Hawkins de stuipen op het lijf jaagt en de vriendengroep voor een geheimzinnig raadsel stelt. Als klap op de vuurpijl onthult Eleven (Millie Bobby Brown) dat ze al haar telepathische krachten is kwijtgespeeld.

Ontdek ‘Volume 2’ van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ vanaf 1 juli op Netflix.


Dangerous Liaisons

In deze Franse film volgen we Célène (Paola Locatelli), een zeventienjarige Franse studente met een gouden hart. Ze gaat een tijdje in de Franse badstad Biarritz studeren en daar wordt ze geconfronteerd met een nieuwe sociale orde op haar nieuwe school. Célène wordt door enkele van haar studenten als een bedreiging gezien en hieruit ontstaat een wrede weddenschap die het grote hart van Célène op de proef zal stellen.

Ontdek ‘Dangerous Liaisons’ vanaf 8 juli op Netflix.

The Sea Beast

Jacob Holland is een legendarische zeemonsterjager die zijn dagen op het water doorbrengt op zoek naar de meest gevaarlijke monsters. Op een dag ontdekt hij een klein meisje dat stiekem aan boord van zijn schip is gekropen. Omdat hij en zijn crew heel wat gevaren trotseren, moet Jacob nu extra voorzichtig zijn en het vooral niet al te bont maken. Dat mag dan wel het plan van Jacob zijn, de zeemonsters deinzen echter voor niemand terug.

Ontdek ‘The Sea Beast’ vanaf 8 juli op Netflix.

Resident Evil (Seizoen 1)

In dit eerste seizoen van de nieuwe ‘Resident Evil’-serie zien we hoe de twee 14-jarige zussen Jade en Billie Wesker verhuizen naar hun nieuwe stad, New Raccoon City. Daar stuiten ze op enkele onheilspellende geheimen die uiteindelijk ook de wereld zullen veranderen. Eén van die geheimen is het T-virus, een virus dat ontwikkeld werd door The Umbrella Corporation en niet te overziene, gruwelijke effecten heeft op de mensheid.

Ontdek het eerste seizoen van ’Resident Evil’ vanaf 14 juli op Netflix.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight

Het leven van drakenmeester Po (Jack Black) wordt aardig door elkaar geschud wanneer hij te weten komt dat vier kwaadaardige wezels jacht maken op vier krachtige wapens waarmee ze de wereld willen vernietigen. Hij slaat de handen in elkaar met Wandering Blade (Rita Ora), een ridder, die in tegenstelling tot Po, altijd recht op haar doel afgaat. Samen moeten ze de wereld proberen te redden van de ondergang.

Ontdek het eerste seizoen van ‘Kung Fu Panda: The Dragon Knight’ vanaf 14 juli op Netflix.

Virgin River (Seizoen 4)

In het vierde seizoen van ‘Virgin River’ zien we hoe Melinda (Alexandra Breckenridge) zich nog steeds afvraagt wie de vader van haar nog ongeboren baby is. Ze breekt er haar hoofd niet over want ze wordt eindelijk moeder en daar droomt ze al heel haar leven van. Voor Jack (Martin Henderson) liggen de zaken echter helemaal anders …

Ontdek het vierde seizoen van ‘Virgin River’ vanaf 20 juli op Netflix. 

The Gray Man

In deze spannende actiethriller kruipt Ryan Gosling in de huid van Court Gentry: een Amerikaanse geheime agent die enkele geheimen van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA ontdekt die het daglicht niet mogen zien. Hierdoor wordt hij op de hielen gezeten door een voormalige collega en enkele levensgevaarlijke huurmoordenaars.

Ontdek ‘The Gray Man’ vanaf 22 juli op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top