Releasedatum open beta van Modern Warfare 2 uitgelekt

Esports | De open beta van de nieuwste telg van Call of Duty: Modern Warfare zou wel eens eerder kunnen verschijnen dan verwacht. Hoewel de oorspronkelijke lancering gepland stond voor september 2022, wijzen verschillende lekken op sociale media op een vroegere release.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Hoewel de release van de titel bekendgemaakt werd op 24 mei en de eerste gameplaybeelden slechts een paar dagen geleden werden onthuld, wordt er nog steeds gesproken over de volgende Call Of Duty. De reboot van de gelijknamige titel uit 2009, Modern Warfare II, zou op 28 oktober beschikbaar moeten zijn.

Zoals bij elke Call Of Duty-release zal de community de kans krijgen om een deel van het spel voor die datum al onder handen te nemen, in de vorm van een beta. Officieel was er geen datum voor de beta aangekondigd, waardoor spelers dachten dat deze ergens in september zou verschijnen, een maand voor de officiële release van het spel.

De vele geruchten moeten uiteraard met een korreltje zout worden genomen, maar Amazon heeft een veel geloofwaardigere hint gegeven. In de beschrijving van het spel, dat reeds beschikbaar is voor pre-order, staat het volgende: "Pre-order Call of Duty: Modern Warfare II op elk platform vóór 15 augustus 2022 om vroege toegang te krijgen tot de Call of Duty: Modern Warfare open beta. Moet verzonden en verkocht worden via Amazon. Codes worden op 15 augustus verstuurd."

Die datum is sindsdien geschrapt en de beschrijving werd vervangen door een andere. Zoals je ziet, is de kans groot dat de beta op 15 augustus zal doorgaan, tweeënhalve maand voor de release van het spel. Let op: aangezien Playstation-spelers recht hebben op 5 dagen early access, is de kans groot dat pc- en XBOX-spelers de beta een paar dagen later zullen kunnen openen. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top