Lommel gaat twee Rode Duivels bekampen en reist ook naar Manchester

Sport | Lommel SK heeft donderdagavond de eerste details vrijgegeven van haar oefenprogramma. De Limburgers gaan daarin onder meer naar Engeland om een stage af te werken in het oefencomplex van Manchester City.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De club meldt dat de spelers op 16 juni terug op de club verwacht worden voor de traditionele medische testen en dat er op 20 juni voor het eerst weer getraind zal worden. Pas drie weken later staat de eerste oefenmatch op de agenda als Lommel 1B-kampioen KVC Westerlo partij geeft in het Nederlandse Papendal.

Enkele dagen later volgt er dan een oefenduel tegen de Franse topklasser Stade Reims. Dat is de club van Rode Duivels Wout Faes en Thomas Foket. De match wordt gespeeld op het veld van Tempo Overijse.

Een weekje later trekt Lommel dan naar Manchester; waar ze een weekje mogen vertoeven in het oefencomplex van zusterclub Manchester City. Tijdens die passage in Engeland zullen de Limburgers ook sparren met Crewe Alexandra; de rode lantaarn uit de League One (3e niveau).

Nadien volgen er nog oefenduels tegen het Nederlandse Willem II, eerstenationaler Dessel Sport en de U23 van AA Gent.

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, staande mensen, binnen en de tekst 'DATE TEAMS 08/07 WESTERLO 13/07 STADE REIMS 20/07 CREWEALEXANDRA CREWE 30/07 WILLEM 03/08 DESSEL SPORT 06/08 GHENT U23 LOCATION AWAY AWAY MANCHESTERCAMP HOME AWAY HOME YAT ?1 Restrooms Gates 12-17 Restrooms B!NGOA LOMMEL SK'
Bron: facebookpagina Lommel SK

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top