De final bracket van IEM Dallas 2022 is bekend

CS:GO | De laatste wedstrijden van de groepsfase werden tot diep in de nacht gespeeld, en sinds gisteren staat de final bracket van IEM Dallas 2022 vast. De gekwalificeerden die zullen strijden in de laatste fase van de competitie op het podium in het Kay Bailey Hutchison Convention Center, zijn dus bekend.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Fervente CS:GO-fans moeten vanochtend doodmoe wakker geworden zijn. De Intel Extreme Masters in Dallas vindt plaats in Dallas, en de laatste wedstrijden van de groepsfase werden tot in de vroege uurtjes gespeeld. Deze duels waren van vitaal belang voor de ploegen die nog in de running waren: de winnaars verdienden een ticket voor de play-offs, en de verliezers kregen een vliegticket om terug naar huis te keren. 

Broederlijk duel tussen G2 Esports en Team Vitality

Bij de grote teleurstellingen van deze competitie vinden we Vitality terug, dat nog steeds naar het juiste recept zoekt sinds de toevoeging van de Denen van Astralis. Na een 2-0 nederlaag in de tweede ronde tegen de grote kampioenen van FaZe Clan, zakte Vitality naar de lower bracket. De bijen hadden geen ruimte voor fouten meer en versloegen MOUZ in twee sets (16-14; 16-7). 

Tegen G2 Esports, ook gedegradeerd naar de loser bracket na een nederlaag tegen ENCE in de tweede ronde (16-14; 16-14), zou Team Vitality voor de kwalificatie spelen. Dat duel had een speciaal tintje voor coach XQTZZZ, die voor het eerst tegenover zijn voormalige ploeg kwam te staan. Er werd een gelijkopgaande wedstrijd verwacht, gezien de matige vorm van beide teams, maar de ninja's kwamen zonder veel tegenstand als winnaars uit de bus. Vitality verloor met 16-7 en 16-14 en liep opnieuw een kans mis om wedstrijden voor een publiek te spelen en een titel te pakken. 


© ESL

In Groep A wisten de mannen van FaZe Clan zich ook te plaatsen voor de rest van de competitie. De recente kampioenen van de Major in Antwerpen kenden geen problemen in de winner bracket, tot ze stuitten op de Finse organisatie ENCE. Door de 2-1 nederlaag (12-16; 16-12; 16-8) begint FaZe aan de play-offs in de kwartfinales tegen Cloud9, terwijl ENCE rechtstreeks naar de halve finales van het toernooi doorstoot

BIG time? 

Mede dankzij een gunstige loting in Groep B maakte het Duitse BIG indruk in de groepsfase, waaruit ze uiteindelijk ongeslagen tevoorschijn kwamen. Het team vocht voor de eerste plaats in de groep tegen FURIA Esports, na het verslaan van MIBR. 


© ESL 

Cloud9 vervolledigt de play-off line-up. De mannen van Nafany raakten heelhuids door de loser bracket door achtereenvolgens Ninjas in Pyjamas (19-16; 16-5) en Team Liquid (16-5; 16-12) te verslaan. 

Wil je de finale van dit evenement op de beste manier bekijken? Schakel dan deze zondag vanaf 17u50 in op Proximus Esports en op televisie op Pickx Live, om de grote finale van de competitie te volgen!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top