Vier Vaderdag met de Proximus VOD-catalogus

Films | Vorige maand vierden we de mama's en nu is het tijd om onze favoriete vaderfiguren in de bloemetjes te zetten. Om Vaderdag op 12 juni nog beter te vieren, heeft Proximus Pickx films uit de Proximus VOD-catalogus geselecteerd die je samen met papa kan (her)ontdekken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Knives Out

Deze spannende film, die zich liet inspireren door de verhalen van Agatha Christie, zal je op het puntje van je stoel houden. Harlan Thrombey, een zeer succesvol schrijver, overlijdt in zijn villa op de avond van zijn 85ste verjaardag. Bijna zijn hele familie was gekomen om zijn verjaardag te vieren. Benoît Blanc, een privé-detective, wordt gevraagd om naast de politie op onderzoek uit te gaan en uit te zoeken wat de echte reden is van de dood van Thrombey. Hij vermoedt al snel dat er bedrog in het spel is, maar alle familieleden liegen en velen haten elkaar. Komt de waarheid ooit aan het licht?  

‘Knives Out’ is vanaf 2 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

John Wick 2 & 3

De legendarische huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) heeft zijn gewelddadige carrière vaarwel gezegd nadat hij met de liefde van zijn leven is getrouwd. Haar plotselinge dood laat John echter in diepe rouw achter. Wanneer de sadistische gangster Iosef Tarasov (Alfie Allen) en zijn handlangers Johns auto stelen en de puppy doden die een laatste geschenk van zijn vrouw was, ontketent John de meedogenloze moordmachine in zichzelf en zint hij op wraak. 

De tweede en derde film in de 'John Wick’-sage zijn vanaf 2 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Fast and Furious

Dominic Toretto (Vin Diesel) geniet van de adrenaline van het straatracen en zijn fans behandelen hem als een rockster. Na een knallende ontmoeting met de meedogenloze Johnny Tran besluit Dom Brian (Paul Walker), een nieuwkomer in het straatracen, onder zijn hoede te nemen. Doms zus Mia valt ook meteen voor Brian. Het probleem is dat geen van beiden beseft dat hij een undercoveragent is, en Dominic en zijn rivaal Johnny Tran zijn allebei de hoofdverdachten in een grote zaak. 

‘The Fast and Furious’ is vanaf 2 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Gladiator

Toen Marcus Aurelius stierf, kwam zijn zoon Commodus abrupt aan de macht. Uit vrees dat zijn gezag zou worden betwist, beval hij om de vroegere rechterhand van zijn vader, generaal Maximus, te executeren. Maximus weet te ontsnappen, maar de rest van zijn familie wordt afgeslacht. Hijzelf wordt alsnog gevangen genomen, tot slaaf gemaakt en verkocht als gladiator. In de arena wint Maximus al zijn gevechten en plant hij actief zijn wraak op Commodus. 

‘Gladiator’ is vanaf 2 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Matrix Resurrections

Wat als Neo (Keanu Reeves) zijn ervaring buiten de Matrix helemaal is vergeten? In deze nieuwe film zit Neo weer gevangen in de wereld van de Matrix, maar is hij er zich niet van bewust. Hij neemt de blauwe pil in en gaat naar een therapeut, die hem blijft verzekeren dat er niets aan de hand is. Hierin komt verandering wanneer een man Neo's leven binnenstapt, hem een rode pil geeft en vertelt dat de realiteit waarin hij leeft in feite volkomen verzonnen is. Plotseling begint Neo zijn geheugen terug te krijgen...

‘The Matrix Resurrections’ is vanaf 2 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

King Richard

Wanneer familieman Richard Williams (Will Smith) beseft dat zijn dochters Venus en Serena een grenzeloos atletisch talent hebben, besluit hij een onorthodox trainingsplan op te stellen. Zijn doel is om de meisjes internationale erkenning te geven als toptennissters. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Serena en Venus Williams.

‘King Richard’ is vanaf 2 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Uncharted

'Uncharted' is een verfilming van het populaire videospel van Sony. Het verhaal volgt een schatzoeker, gespeeld door Tom Holland, die op zoek gaat naar de verloren buit van de 16de-eeuwse Portugese ontdekkingsreiziger Fernando de Magellan. Wat aanvankelijk een eenvoudige roof lijkt, verandert in een hectische race rond de wereld om de schat te bemachtigen vóór de meedogenloze Santiago Moncada (Antonio Banderas), die ervan overtuigd is dat zijn familie de rechtmatige erfgenaam is van het fortuin.

‘Uncharted’ is vanaf 2 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.



Maar dat is niet alles! Je kan in de Proximus VOD-catalogus ook terecht voor 'Munich', 'The Gentlemen', 'Kingsman: 1st mission', 'Rocky', 'The Little Things', 'The Batman' en 'Jackass Forever'.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top