Klaar om weer achter het stuur te kruipen? Het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit is terug!

CS:GO | Na een zeer succesvolle vorige editie is het grootste Mario Kart 8-circuit van de Benelux terug voor een nieuw seizoen. Op het programma: vier evenementen, duizenden spelers en vele prijzen, waaronder de titel van beste Mario Kart-speler van de Benelux!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Sinds de toevoeging van de extra tracks aan Mario Kart 8 Deluxe, dat tegen het einde van 2023 meer dan 48 nieuwe circuits zal hebben, blijft het niet stil rond Mario Kart. Zeker met de recente aankondiging van een nieuw toernooi: het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux!

Het nieuwe seizoen dat is aangekondigd, begint op zaterdag 28 mei. Net als de vorige editie zal deze circuit uit 4 toernooien bestaan. Die worden verspreid over het hele jaar, één per seizoen, en duizenden spelers zullen kunnen deelnemen.

Hoe doe je mee?

De eerste etappe van het circuit is de Spring Cup. Die gaat door op 28 mei van 19u tot 20u en is alleen toegankelijk voor spelers uit de Benelux.

Wil je meedoen? Dat is eenvoudig. Kies in het hoofdmenu van het spel "Online" en selecteer dan "Toernooi". Voer de volgende code in bij "Zoeken met een code": 3789-1590-4043.

Na afloop van de vier toernooien wordt een grote finale gehouden met de 10 deelnemers die tijdens de toernooien de meeste punten hebben verzameld. De winnaar ontvangt de Mario Kart 8 Deluxe-trofee en wordt uitgeroepen tot de beste Mario Kart-speler van de Benelux!

En voor de gelegenheid heeft Nintendo weer een aantal mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de beste deelnemers:

Platina punten: Als je aan alle 16 wedstrijden van een toernooi hebt meegedaan, ontvang je 50 platina punten die je kunt inwisselen voor beloningen in de Nintendo Store of op Nintendo Switch.

Gouden punten: De top 20 van elk toernooi krijgt, naast de platina punten, 1000 gouden punten om te gebruiken in de eshop.

Bovendien werd aangekondigd dat de winnaars van elk toernooi een exclusieve beloning mogen verwachten… Nog een reden om ervoor te gaan, als je nog twijfelde!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top