RWDM plukt smaakmaker Bryan Smeets weg Lommel SK

D1B Pro League | RWDM heeft een opvallende eerste zomertransfer gerealiseerd. De Brusselaars halen de Nederlander Bryan Smeets transfervrij op bij reeksgenoot Lommel.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Smeets speelde sinds deze winter voor de Limburgers en ontpopte zich in geen tijd tot dé smaakmaker van Lommel SK. De 29-jarige middenvelder was dan ook zonder twijfel één van de drijvende krachten achter de heropleving van de Limburgers, maar gaat nu dus zijn kans bij reeksgenoot RWDM.

De Nederlander tekende een contract voor twee seizoenen (met optie voor nog een derde jaar) en moet bij de vice-kampioen van 1B de lijnen mee gaan uitzetten.

"Ik ben blij hier in Molenbeek te zijn", vertelt Smeets op de officiële website van de club. "RWDM heeft grote toekomstplannen en wil stappen vooruit zetten. Ik kon me meteen vinden in de visie en wil deel uitmaken van dit mooi project. De supporters? Ja ze zijn natuurlijk super, dat heb ik vorig seizoen al mogen merken. Ik heb in Nederland ook al voor meerdere ploegen gespeeld met een fanatieke aanhang dus ik weet aan wat ik me mag verwachten. Ik kijk er alvast naar uit."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top