De nieuwste films in de cinema deze week!

Films |

Een thriller, een Franse komedie en een historische film staan op jou te wachten in de bioscopen. Proximus Pickx koos zorgvuldig drie nieuwe films in de bioscoop die jij moet gezien hebben.

Door Pickx

Deel dit nieuws

 Last Seen Alive

De Amerikaanse thriller ‘Last Seen Alive’ volgt een koppel bij wie liefde niet van een leien dakje loopt. Terwijl ze met de auto onderweg zijn naar de ouders van Lisa, vertelt ze aan haar man Will dat ze niets meer voor hem voelt. De relatie wordt in vraag gesteld en een grote ruzie breekt uit, waardoor ze aan een tankstation halt houden. Will verliest Lisa uit het oog, waarna ze volledig verdwenen blijkt. Helemaal in shock gaat Will niets uit de weg om zijn echtgenote terug te vinden. Al snel wordt hij ook de hoofdverdachte in de verdwijningszaak. Hij neemt dan maar het heft in eigen handen. Gerard Butler en Jamie Alexander schitteren in ‘Last Seen Alive.’

J’adore Ce Que Vous Faites 

In deze Franse komedie speelt Gérard Lanvin gewoon zichzelf, en dat is al gek genoeg! De acteur vertrekt naar de Provence waar hij wordt verwacht op de set van een Amerikaanse blockbuster die zich afspeelt in 1944. De locals herkennen hem meteen en kunnen niet geloven zo’n ster in hun midden te hebben. Onder hen bevindt zich Momo Zapareto, die instaat voor het onderhoud van het zwembad maar zich al te gauw mengt in het leven van Lanvin. De overtreffende trap van superfan dus, die zijn idool een nachtmerrie laat beleven.

 

Miss Marx 

Een Italiaanse historische film over Eléonore Marx, de dochter van de bekende socialistische filosoof Karl Marx. Net zoals vaderlief is ze militant en schrijfster, de film vertelt het verhaal van haar leven en haar strijd. Net als haar vader neemt ze deel aan arbeidersbetogingen en ze wordt zo een pionier voor het socialistische feminisme. ‘Miss Marx’ volgt het leven van deze vrijgevochten en altruïstische vrouw die zich inzet voor minderheden, partijen uit de grond stampte en deelnam aan de revolutie. Eléonore Marx wordt gespeeld door de voortreffelijke Romola Garai.


Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top