Nog acht hoopvollen kunnen Ketnet-wrapper worden

Kids | Ketnet-kijkers weten over ruim een week wie het nieuwe gezicht wordt van de zender, want in het programma ‘Wie wordt wrapper?’ wordt gezocht naar de opvolger van Sien en Thomas. Nadat zij hun vertrek aankondigden, begon de zoektocht. Nu zijn nog acht hoopvolle wrappers in de running.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wie wordt de nieuwe collega van Gloria Monserez, Sander Gillis en Sarah Mouhamou? Dat is de hamvraag in ‘Wie wordt wrapper?’ op Ketnet. De zoektocht begon op 1 mei en volgende week zondag weten we al wie de opvolger wordt van Sien Wynants en Thomas Van Achteren.

Die twee kondigden hun vertrek als wrapper aan op MNM in het programma Gillis en Govearts en namen afscheid van de ketnetters op het Gala van de Gouden K’s. Meteen daarna werd een oproep gelanceerd, de zoektocht naar nieuwe wrappers was al voor de vierde keer sinds 2011 geopend. Tien hoopvolle kandidaten werden geselecteerd om deel te nemen aan het programma ‘Wie wordt wrapper?’.

Bij de eerste editie van dat programma in 2011 werd musicalactrice Charlotte Leysen geselecteerd om programma’s aan elkaar te praten. Sinds 2019 is ze daarmee gestopt, maar ze is wel nog steeds te zien op de jongerenzender, bijvoorbeeld als jurylid in ‘Ketnet musical’. In 2012 kwam Sien Wynants – voor wie nu een vervanger wordt gezocht – als winnaar uit de bus en in 2019 was Gloria Monserez de ontdekking van het programma. Ook Sander Gillis nam in 2012 deel aan de talentenjacht, maar verloor de finale tegen Sien. Enkele maanden later werd hij toch opgevist en aangenomen als wrapper.

Dat een job op het scherm als wrapper een springplank kan zijn naar een mooie televisiecarrière, bewijzen Steven Van Herreweghe, Ianka Fleerackers, Sven Ornelis, Staf Coppens, Jelle Cleymans, Erika Van Tielen, Britt Van Marsenille… Momenteel zijn nog acht jonge talenten in de running om in hun voetsporen te treden.

Nona, Héritier, Dara, Andres, Arjan, Victor, Nidal en Thomas gaan er nog steeds volop voor. Voor studente en toneellerares Eva Luna en TikTokker Bert is het helaas al afgelopen. Enkele van de kandidaten hebben al ervaring op de jongerenzender, zoals Nidal (‘Wannabe’s’), Arjan (musicalactrice in ‘UNIDAMU’), Thomas (‘De Hoppers) en Andres (‘GameKeepers’). Of dat hen ook een voordeel oplevert, ligt volledig in de handen van de Ketnet-kijkers, die online hun favorieten kunnen aanduiden en naar de volgende ronde kunnen stemmen.

Bekijk ‘Wie wordt wrapper?’ op zondag om 8u35 op Ketnet of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top