Volg de finale van Miss Exclusive op MENT TV

Films | Wie volgt Nisa van Baelen op als Miss Exclusive en mag ons land vertegenwoordigen op de internationale Miss Earth-verkiezing? Dat is de hamvraag op de finaleshow van Miss Exclusive, die op 7 mei live te volgen is op MENT TV.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Op 29 april was er op MENT TV al een studioprogramma te zien waarin de kandidates zichzelf voorstelden aan het publiek. Op 7 mei kan je op dezelfde zender de finale van de twaalfde editie van Miss Exclusive live volgen. Die gaat door in Sotto’s in Zottegem. De spectaculaire show, inclusief muziek, dans en circus, het thema van dit jaar, wordt in goede banen geleid door presentatrice en voormalig Miss België Véronique De Kock.

Dat MENT TV en de Miss Exclusive-verkiezing de handen in elkaar sloegen, is geen toeval. “MENT past perfect binnen de uitstraling van onze verkiezing. De look and feel van de zender straalt klasse uit én die wordt gecombineerd met fun en muziek… net dat is ook Miss Exclusive”, aldus organisator Ken Stevens. “De kijker wil meer dan ooit ‘beleven’, écht mee maken, ‘op de eerste rij zitten’, en daarvoor is een dergelijke live-uitzending natuurlijk ideaal. Véronique de Kock was al eerder bij ons op zender, ondermeer in de lifestylereeks ‘Trendsetters’ waarbij BV’s een metamorfose kregen”, voegt Marc Hallez van MENT toe.

Bekijk ‘Miss Exclusive 2022 : De Live Finale’ op zaterdag 7 mei om 21 uur op MENT TV of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top