'The Marked Heart': de nieuwe Netflix-serie die in de wereld van de orgaanhandel duikt

Films | De serie 'The Marked Heart' of 'Pálpito', die op 20 april werd uitgebracht, was een onmiddellijke hit op Netflix. De 14 afleveringen nemen je mee in het netwerk van orgaanhandel en tonen aan hoe liefde je tot het uiterste kan drijven. Proximus Pickx vertelt je alles wat je wil weten over deze Colombiaanse serie. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

De nieuwe Netflix-serie 'The Marked Heart' brak binnen een week kijkcijferrecords en overtrof daarmee populaire series als 'Elite' en 'Bridgerton'! In het weekend van de release was het zelfs het meest bekeken programma op het platform.

Tijdens de 14 afleveringen duik je alsmaar dieper in de donkere wereld van de orgaanhandel in Colombia. Valeria, een jonge muzikante, wordt ontvoerd door dit crimineel netwerk. Haar hart moet namelijk dienen om het leven van Camille, de vrouw van een rijke zakenman, te redden. De man van Valeria voelt dat er iets niet pluis is en start een eigen onderzoek op naar de verdwijning van zijn vrouw. Camille probeert op haar beurt uit te zoeken wie haar donor was, want sinds de harttransplantatie doen zich vreemde situaties voor. De donkere kant van de liefde

'The Marked Heart' onthult een duistere kant van de liefde. De kant die ons tot het uiterste kan drijven en waarvan de gevolgen desastreus zijn. Liefde en wraak lopen in dit verhaal constant door elkaar en voor veel personages is het moeilijk om hun instinct te volgen. Zal de duistere kant uiteindelijk winnen? 

De serie onthult ook een andere kant van Colombia. Meestal wordt in films en series niet veel aandacht besteed aan orgaanhandel in vergelijking met drugshandel. Het verhaal, geregisseerd door Camilo Vega en geschreven door Leonardo Padrón, was bedoeld om dicht bij de werkelijkheid te staan. Om dat te bereiken is tijdens het schrijfproces veel onderzoek verricht. Medische adviseurs en onderzoekers hebben met hun expertise geholpen het script te ontwikkelen.

De cast is rijk aan sterren uit de regio, zoals Michel Brown, Sebastián Martínez, Margarita Muñoz, Moisés Arizmendi, Valeria Emiliani, Julián Cerati, Juan Fernando Sánchez, Mauricio Cujar en Jacqueline Arenal.

Ontdek ‘The Marked Heart’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top