Livestream: ESL Benelux Proximus Championship - Finals

Esports | Deze zaterdag 30 april zal de grote kampioen van de Spring Split 2022 van het ESL Benelux Proximus Championship gekroond worden! TheDiceFr, Project Eversio en LowLandLions zullen proberen de titelhouders, eClub Brugge te verslaan en er vandoor te gaan met de €5.000 die aan de winnaars is beloofd. Volg de wedstrijd hieronder.

Door Proximus

Deel dit nieuws

We zijn er geraakt! Twee maanden, tien wedstrijden en 23 maps na de start van de groepsfase van het voorjaarssegment van het ESL Benelux Championship, staat ons CSGO Benelux Championship op het punt om zijn nieuwe kampioen in te wijden.

ESL Benelux Livestream:

Van de acht teams die zich voor de groepsfase plaatsten, blijven er slechts vier over: titelverdediger eClub Brugge, runner-up Project Eversio, The DiceFR en LowLandLions. Deze vier teams zullen deelnemen aan de knock-outfase die zaterdag om 11u van start gaat.


Slechts één van deze teams gaat er vandoor met de titel van Benelux-kampioen en de hoofdprijs van € 5000. Dat is niet alles, de winnaar krijgt ook een ticket voor de ESL Pro League Seizoen 16 Conference, die één team naar de prestigieuze competitie zal sturen.

Terwijl je online van de wedstrijd kunt genieten, zijn er nog enkele tickets beschikbaar voor het evenement dat in de Dynamo in Eindhoven zal doorgaan, samen met heel wat andere activiteiten. Vergeet dus niet je ticket te reserveren, voor wat een dag vol verrassingen belooft te worden. En zo niet zien we je op deze pagina, op 30 april vanaf 11u!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top