Sandra Bullock en Channing Tatum geven het beste van zichzelf in 'The Lost City'

Films | Op dit moment kan je in de cinema terecht voor 'The Lost City'. In die Amerikaanse komedie zetten Sandra Bullock, Channing Tatum en Daniel Radcliffe hun beste beentje voor. Het trio zal je evenveel doen lachen als ontroeren. Benieuwd naar de film? Proximus Pickx ligt hier al een tipje van de sluier op.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'The Lost City' neemt je mee in het leven van Loretta Sage, de schrijfster van een aantal zeer succesvolle avonturenverhalen. De boekenwereld ligt dus aan haar voeten, maar eigenlijk is Loretta een eenzaat en zet ze maar zelden een voet buiten haar huis. Althans dat was zo, want voor haar meest recente boek moet ze op promotietournee

Tijdens die tournee wordt ze ontvoerd door een vreemde miljardair die op zoek is naar een schat. Aangezien Loretta over fantastische speurtochten schrijft, is hij er rotsvast van overtuigd dat zij hem zal kunnen helpen de schat te vinden! Maar ze is niet zo slim als hij denkt en hetzelfde geldt voor de man die haar komt redden: Alan, het covermodel van Loretta's boeken. Hij is vastbesloten haar te redden en zo aan te tonen dat hij meer is dan enkel een knap gezicht. Alleen is overleven in de wildernis niet echt een van zijn specialiteiten. 

Sterrencast 

Dat je goed zal kunnen lachen, is dus al zeker. Maar ook de sterrencast is een reden om naar de cinema te trekken. Het hoofdpersonage, de schrijfster Loretta Sage, wordt gespeeld door niemand minder dan Sandra Bullock. Haar personage wordt 'gered' door Channing Tatum, die geknipt is voor de rol van gespierd covermodel.

Als klap op de vuurpijl wordt de knotsgekke miljardair gespeeld door Daniel Radcliffe, wereldwijd bekend om zijn rol als Harry Potter. In 'The Lost City' speelt hij een rol die veel gelijkenis vertoont met zijn rol in de magische film 'Now You See Me 2': een rijke en megalomane man die alles zal doen om zijn zin te krijgen. Het lijdt geen twijfel dat 'The Lost City' alles in huis heeft om je aandacht te trekken, dus maak je klaar voor een ontspannende tijd voor het grote scherm. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top