Zet de paasvakantie gewoon door met deze televisietips!

Films | De paasvakantie zit erop! Maar geen nood, want ook deze week gaat het ontspannen gewoon door. Zet hiervoor ‘s avonds alvast de televisie aan en kijk naar enkele spraakmakende documentaires, spannende thrillers en een leuke komedie met Adam Sandler op televisie.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Fearless: the women fighting Putin'

In 2020 werd de Russische oppositieleider Alexei Navalny vergiftigd door agenten van de Russische geheime dienst. De man overleefde de aanslag en dat gaf zijn achterban moed om het opnieuw op te nemen tegen president Vladimir Poetin. Die sloeg met harde hand terug en ontzag in het bijzonder de vrouwelijke leden van de oppositie niet. In deze documentaire zien we hoe drie jonge Russische vrouwen oppositie voeren tegen de dictatuur met angst voor eigen leven.

Bekijk 'Fearless: the women fighting Putin’ op maandag om 21u45 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'Overlord' (2018)

Twee Amerikaanse paracommando’s worden in 1944 gedropt in het door nazi-Duitsland bezette Normandië. Ze moeten daar een radiozender bovenop een kerk proberen uit te schakelen, maar ontdekken tijdens hun missie een geheim laboratorium onder de kerk. Daar treffen ze bovennatuurlijke wezens aan die de wetenschappers van nazi’s aan het ontwikkelen waren.

Bekijk ‘Overlord’ op dinsdag om 22u50 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'50 First Dates'

De Amerikaanse marinebioloog Henry Roth (Adam Sandler) houdt van zijn leven op Hawaï als vrijgezel. Hij date erop los en ziet zich niet direct settelen. Dat verandert helemaal wanneer hij de bevallige Lucy (Drew Barrymore) ontmoet. Dat is een jonge vrouw met wie hij het op het eerste gezicht goed kan vinden. Roth probeert het hart van Lucy te veroveren maar ontdekt vervolgens dat zij hem niet meer herinnert… Lucy heeft immers een kortetermijngeheugen.

Bekijk ‘50 First Dates’ op woensdag om 20u40 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'Are you scared yet, human?'

Artificiële intelligentie wordt de dag van vandaag steeds meer ingezet in onze maatschappij. Denk maar aan de vele hobbykoks die tegen hun telefoons praten om een recept op te zoeken of aan dokters die er kanker mee weten op te sporen. De voordelen zijn legio maar toch maken enkele bonzen uit Silicon Valley zich grote zorgen over de technologie. Die kan immers misbruikt worden of ingezet worden voor twijfelachtige doeleinden. Het Britse onderzoeksprogramma vond zo’n voorbeeld in China. Daar wordt AI ingezet om gevoelgens van gevangenen te herkennen om hun schuld of onschuld te bepalen.

Bekijk ‘Are you scared yet, human?’ op donderdag om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'The Net 2.0' (2006)

Hope Cassidy (Nikki DeLoach) is een jonge talentvolle Amerikaanse computeranaliste die een job heeft aanvaard in Istanboel. Ze gaat daar het IT-netwerk van Russisch bedrijf beveiligen. Net na haar overstap ontdekt ze er vreemde dingen rond haar gebeuren en dat haar bankkaarten niet meer werken. Bovendien heeft ze plots 40 miljoen dollar op haar bankrekening staan. Cassidy wordt al snel opgejaagd en moet vrezen voor haar leven.

Bekijk ‘The Net 2.0’ op vrijdag om 23u00 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top