Deze films mag je deze week niet missen!

Films | Geniet je ook graag van de allereerste lentezon, maar vind je het ‘s avonds nog iets te koud om buiten te blijven? Plof dan van zodra het donker wordt in de sofa om naar deze topfilms te kijken die Proximus Pickx voor jou selecteerde.

Door Pickx

Deel dit nieuws

S.W.A.T.

Jim Street maakte tot voor kort deel uit van het S.W.A.T.-team, een elite-eenheid van de politie in Los Angeles. Nadat een operatie bijna fatale gevolgen had voor een gijzelaar, valt Street in ongenade bij de politieleiding. Hij wordt voor een moeilijke keuze gesteld: ofwel stapt hij vrijwillig op, ofwel gaat hij aan de slag als magazijnier in het munitiedepot. Street is echter op zoek naar eerherstel.

Bekijk 'S.W.A.T.' om 20u35 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

The Green Planet

In deze vierde aflevering van de vijfdelige documentairereeks ‘The Green Planet’ neemt de presentator David Attenborough je mee naar de vele bloedhete woestijnen die onze aarde rijk is want ook daar groeien planten. Attenborough laat ons woestijnplanten ontdekken die met behulp van stekels, camouflage of bondgenoten trachten te overleven in bijna onwezenlijke omstandigheden.

Bekijk ‘The Green Planet’ om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Deadpool 2

Wade Wilson (Ryan Reynolds), de vuilgebekte man onder het masker van Deadpool, krijgt een tegenslag van jewelste te verwerken wanneer zijn vriendin (Morena Baccarin) wordt vermoord door een schurk. Hij wil een einde maken aan zijn eigen leven, maar wordt dan opgeroepen door de X-Men om een jongen te beschermen tegen een tijdreizende cyborg, Cable (Josh Brolin).

Bekijk ‘Deadpool 2’ om 20u35 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Fifty Shades Darker

Anastasia (Dakota Johnson) besluit haar relatie met Christian Grey (Jamie Dornan) een nieuwe kans te geven maar ontdekt hoe langer hoe meer dat de man met wie ze verkeert een duister geheim met zich meedraagt. Ze ontmoet bovendien enkele van Christians exen die niet enkel jaloers zijn op Anastasia maar ook nog wraakgevoelens koesteren voor Christian.


Bekijk ‘Fifty Shades Darker’ donderdag om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Hail, Caesar!

Eddie Mannix (Josh Brolin) werkt als fixer bij de Amerikaanse filmstudio Capitol Studios. Zijn taak bestaat erin om de acteurs tevreden te houden, negatieve publiciteit in de pers voor te zijn en helpen in het geval van eventuele productieproblemen. Op een dag wordt hij ingelicht over de verdwijning van topacteur Baird Whitlock (George Clooney) en gaat hij uit op onderzoek.

Bekijk ‘Hail, Caesar!’ vrijdag om 22u30 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top