Pakt Braxgata na Racing ook de scalp van de Watducks?

Sport | Aanstaande zondag vindt de vijftiende speeldag van ION Men's League plaats met als uitschieter het duel tussen de Waterloo Ducks en Braxgata om 12u30 op Pickx+ Sports. Het zou wel eens een bijzonder spannende partij kunnen worden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Watducks zijn alvast gewaarschuwd. Ze wisten vorige week een belangrijke zege te boeken tegen Herakles, maar zondag om 12u30 wacht hen een nieuwe uitdaging met Braxgata. Een wedstrijd die ze zeker niet licht mogen opnemen. Braxgata wist immers vertrouwen te tanken door vorige week tegen Racing met 1-2 te winnen, waardoor ze de hoop op de play-offs weer laten opleven. De Watducks beginnen als nummer twee als favoriet aan de partij.

Verrassingen in overvloed

Achter het autoritaire Leopold en Waterloo Ducks beten de andere tenoren in het stof. Naast Racing kregen de Dragons ook een teleurstelling te verwerken. De regerend Belgisch kampioen werd in eigen huis geklopt door Beerschot, dat volop vecht voor het behoud. Het geeft nog maar eens aan dat er geen makkelijke wedstrijden bestaan.

Braxgata wist door zijn stuntzege weg te sluipen van de gevarenzone, dus zij kunnen met iets minder minder druk aan de partij beginnen. Bovendien moeten ze geloven in eigen kunnen. Eind september wisten ze in eigen huis de Watducks immers in bedwang (1-1) te houden. Kunnen ze dat ook in Waals-Brabant?

Volg de ION Men's League op de voet dankzij Proximus. Deze zondag 6 maart kan je de wedstrijd tussen Watducks en Braxgata bekijken vanaf 12u25 op de zender Pickx+ Sports 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top