Beklim de Muur van Geraardsbergen dankzij Proximus Cycling eSeries

Wielersport | Vergelijk jezelf met de andere deelnemers op het Vlaamse parcours rond Geraardsbergen op 3 maart en win een Speed Potion Pack van Dynamic Bike!

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Proximus Cycling eSeries League eindigt op donderdag 3 maart. Wat is een betere manier om die gelegenheid en de start van de Vlaamse klassiekers te vieren, dan de Muur van Geraardsbergen beklimmen? Enkele dagen na de opening van het seizoen met de Omloop Het Nieuwsblad, zal je virtueel 15,1 km lang in het kielzog van de renners rijden. En de klim zal zeker even pittig zijn!

Voor de doorzetters!

De deelnemers aan deze ronde van de Proximus Cycling eSeries vertrekken vanuit Sint-Martens-Lierde. Na 7,8 kilometer duikt het monster op: de Muur van Geraardsbergen. Iets meer dan een kilometer aan een gemiddelde van 7,8% en een passage van bijna 20%. De benen zullen branden en de renners zullen zweten, maar de beproeving is daarna nog niet voorbij. 

Daarna staan de deelnemers nog voor de Bosberg: 1,4 kilometer met een gemiddelde van 5%. Diegenen die ook dat onderdeel overleven, zullen in de 2,5 kilometer lange afdaling racen naar de finishlijn. Wil jij ook meedoen? Afspraak donderdag 3 maart om 20u00.

Nog een reden waarom de beklimming van de Muur van Geraardsbergen de moeite waard zal zijn: elke deelnemer maakt kans op een Speed Potion Pack (ter waarde van 59,99 euro) van Dynamic Bike Care, een bekend Nederlands merk van fietsproducten. Het Jumbo-Visma team van Wout van Aert en Marianne Vos zweert erbij.

Meer info via proximuscyclingeseries.com.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top