Deze films, docu’s en tv-programma’s mag je dit weekend niet missen

Films | Het weekend staat voor de deur. Klap je laptop dus maar snel dicht en neem er een warm deken bij. Er staan immers weer heel wat goede films, documentaires en tv-programma’s op jou te wachten.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Vrijdag: 'Dark Waters' (2019)

Robert Bilott (Mark Ruffalo) is een succesvolle advocaat die net partner is geworden bij een prestigieus advocatenkantoor. Op een dag wordt hij benaderd door een boer uit West-Virginia die beweert dat een chemische bedrijf gevaarlijk afval loost op zijn land waardoor de man zijn oogst en zijn vee verliest. Bilott twijfelt of hij de zaak moet aannemen, maar besluit na onderzoek om toch door te zetten en zijn reputatie als topadvocaat op het spel te zetten.

Bekijk ‘Dark Waters’ op vrijdag 18 februari om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'Mosley' (2020)

In deze documentaire blikken de makers terug op de carrière van wijlen Max mosley, de voormalige baas van de FIA tussen 1993 en 2005. Het persoonlijke leven van de man passeert ook de revue: zo komen we onder andere te weten dat zijn vader één van de weinige fascisten uit het Verenigd Koninkrijk was. Dat heeft Mosley niet aan zijn hart laten komen want na zijn carrière als F1-piloot, zette hij zich in om de Formule 1 veiliger te maken.

Mosley’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.


Zaterdag: 'Logan Lucky' (2017)

De broers Jimmy (Channing Tatum) en Clyde (Adam Driver) hebben een plan beraamd waarmee ze een overval willen plegen tijdens en op de NASCAR-race op Charlotte Motor Speedway. Ze hebben echter de hulp nodig van de veroordeelde crimineel Joe Bang (Daniel Craig), maar moeten hem eerst uit de gevangenis helpen bevrijden. Ondertussen sluit de zus van Jimmy en Clyde zich aan bij de bende, alsook de twee broers van Joe Bang.

Bekijk ‘Logan Lucky’ op zaterdag 19 februari om 20u25 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'The Tinder Swindler' (2020)

In deze ophefmakende documentaire zien we hoe de Israëlische fraudeur Shimon Hayut zich op Tinder voordeed als steenrijke Russische oligarch en op die manier talloze vrouwen heeft opgelicht. De man liet voornamelijk Scandinavische vrouwen verliefd op hem worden, liet hen leningen afsluiten voor hem en streek nadien het geld op. In deze docu zien we hoe hij dat voor elkaar kreeg, maar ook hoe de man uiteindelijk gevat werd.

Ontdek ‘The Tinder Swindler’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zondag: 'Code van Coppens'

In deze aflevering van de ‘Code van Coppens’ zullen zowel de K3-meisjes, als de Romeo’s uit de handen van de twee dokters Coppens proberen blijven. Die hebben hen allemaal opgesloten in een laboratorium, en sommigen in een moratorium, waaruit ze moeten proberen te ontsnappen. Gelukkig kan de wetenschap hen hierbij helpen!

Bekijk ‘Code van Coppens’ op zondag 20 februari om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

‘Jurassic World: Fallen Kingdom’

Het is vier jaar geleden dat het pretpark en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosaurussen. De mensen kozen het hazenpad terwijl de dinosaurussen overleefden in de jungle. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland opnieuw tot leven komt, plannen Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) een missie om de resterende dinosaurussen te redden vooraleer ze uitgestorven zijn. Owen wil absoluut zijn raptor Blue terugvinden. Claire maakt er haar missie van om de meest wonderbaarlijke wezens te redden. Eenmaal aangekomen op het eiland, ontdekken ze een samenzwering die de planeet kan vernietigen.

Ontdek ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top