De populairste wapens in Call Of Duty: Warzone

Nieuws | Het is al maanden geleden dat Caldera op de Call of Duty: Warzone-servers verscheen, maar toch weten sommige spelers nog steeds niet welke wapens ze moeten kiezen. Behoor jij tot deze groep? Maak je geen zorgen, je bent aan het juiste adres!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het is soms moeilijk om te weten welk wapen je moet kiezen als je Call of Duty: Warzone na een tijdje weer oppakt. Dat gevoel wordt nog sterker wanneer een nieuwe lading wapens in het spel verschijnt, zoals bij de komst van Caldera met de Vanguard-update.

De ontwikkelaars zijn terug van vakantie en hebben tijd gehad om alle content opnieuw in balans te brengen. Een goede gelegenheid om met jullie te bekijken welke wapens je moet gebruiken om maximale schade toe te brengen, van diegene die het meest gebruikt worden in het spel. Want het is duidelijk dat sommige wapens beter zijn dan andere, of tenminste in bepaalde situaties. En om ons bij onze selectie te helpen, maken we gebruik van WZRanked, een website die een rangschikking van alle wapens aanbiedt volgens hun pick percentage!

De rangschikking van wapens op basis van pick percentage, bijgewerkt op 7 februari 2022 – © WZRanked

Caldera is gemaakt voor assault rifles

Het eerste wat ons opviel, was dat assault rifles sinds het begin van het seizoen in topvorm zijn! Van de Vanguard-wapens is vooral de Bren populair, vanwege zijn nauwkeurigheid en damage op lange afstand. Over het algemeen profiteren assault rifles van het terrein op deze nieuwe map, die voor het grootste deel erg open is. Veel van de wapens die vroeger de meta van het spel opmaakten, maken een comeback, waaronder de C58, de KILO 141 en de Grau 5.56. De Cooper-rifle wint ook aan populariteit, ondanks een recente nerf.

De rangschikking van wapens op basis van KD, bijgewerkt op 7 februari 2022 – © WZRanked

Maar het wapen van het seizoen is uiteraard de MP40. Het machinegeweer werd samen met de Vanguard-update geïntroduceerd en heeft zich gevestigd als het populairste wapen van de afgelopen maanden, in beide klassementen. Ook de Welgun, die enkele weken geleden in het spel verscheen, blijkt een geducht close range wapen te zijn.

Natuurlijk blijft de Kar98k uit Modern Warfare de sniper bij uitstek. Maar de Vanguard-versie lijkt de spelers niet te hebben verleid. Heb je nog steeds geen wapen gevonden dat bij je past? Aarzel dan niet om de K31 Swiss uit te proberen, een iets wendbaardere, snellere, maar minder krachtige versie van de Kar.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top