Elite Series: Team 7AM maakt einde aan reeks nederlagen

Nieuws | Fans van Team 7AM kunnen opgelucht ademhalen. Na vijf opeenvolgende nederlagen heeft het team zijn eerste overwinning in het League of Legends-kampioenschap van de Benelux binnengehaald. Ondertussen staan KRC Genk Esports en mCon weer op de eerste plaats, na een perfecte week.

Door Proximus

Deel dit nieuws

We zijn bijna halverwege het reguliere seizoen van de Elite Series Spring Split, het League of Legends-kampioenschap van de Benelux. De derde week van de competitie liep woensdagavond ten einde, na twee drukke wedstrijdavonden.

KRC Genk Esports heeft een geweldige week achter de rug en eindigt ongeslagen. Het roster van de Limburgse voetbalclub won van de twee ploegen die vorige week het klassement aanvoerden: Echo Zulu en ION SQUAD.

Echo Zulu leed maandagavond zijn eerste nederlaag van het seizoen. Ook op woensdag beet het team in het zand, tegen mCon LG Ultragear. Het was een slechte week voor Echo Zulu, dat nu samen met ION SQUAD derde staat in de competitie.

Team 7AM heeft dan weer zijn eerste overwinning van de Split beet, tegen LowLandLions. Een schrale troost, maar wel een die het team op hetzelfde niveau plaatst als KVM Esports en Sector One. De twee ploegen die vroeger aan de top van de Belgische competitie stonden, lijken het moeilijk te hebben in dit nieuwe seizoen, met slechts één overwinning en vijf nederlagen.

© Elite Series

Ondanks een vrij grote kloof tussen de beste en zwakste teams in het klassement, blijven alle scenario’s mogelijk wat betreft wie op 7 maart aan de play-offs zal deelnemen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top