Dit wil je dit weekend niet missen op televisie

Films | Het weekend staat alweer voor de deur. Voor zij die nog geen plannen hebben, komt Proximus Pickx met de oplossing. Hier zijn de leukste kijktips voor een goed gevuld weekend. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Edge of Tomorrow

Wanneer de Aarde wordt aangevallen door onoverwinnelijke buitenaardse wezens, is geen enkele militaire eenheid ter wereld in staat om hen te verslaan. Majoor William Cage, een officier die nog nooit een gevecht heeft gezien, wordt toegewezen aan een missie waarin hij haast meteen om het leven komt. Na zijn dood komt Cage terecht in een tijdslus, die ervoor zorgt dat hij hetzelfde brute gevecht - en zijn dood - steeds weer opnieuw beleeft. Cages gevechtsvaardigheden verbeteren echter met elke herhaling, waardoor hij en zijn compagnon steeds dichter bij het verslaan van de aliens komen.

In deze spetterende Amerikaanse actiethriller zie je Tom Cruise die aan de zijde van Emily Blunt tegen aliens strijdt. Het verhaal is losjes gebaseerd op de Japanse roman ‘All You Need Is Kill’ van Hiroshi Sakurazaka.

Bekijk ‘Edge of Tomorrow’ op vrijdag 4 februari om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Captain Fantastic

Ben Cash (Viggo Mortensen), zijn vrouw Leslie en hun zes kinderen wonen diep in de wildernis van de staat Washington. Geïsoleerd van de maatschappij, wijden Ben en Leslie hun bestaan aan het opvoeden van hun kinderen. Ze leren hen kritisch te denken, trainen hen om fysiek fit en atletisch te zijn, begeleiden hen in de wildernis zonder technologie en laten zien hoe mooi het is om samen te leven met de natuur. Maar het noodlot slaat toe wanneer Leslie plotseling overlijdt Ben zijn beschermde kroost voor het eerst moet meenemen naar de buitenwereld.

Dit komisch drama is geschreven en geregisseerd door Matt Ross. In de hoofdrollen zie je Viggo Mortensen, Frank Langella, Kathryn Hahn, en Steve Zahn. ‘Captain Fantastic’ is verkozen tot een van de tien beste onafhankelijke films van 2016 en werd genomineerd voor een BAFTA, een Golden Globe én een Oscar.

‘Captain Fantastic’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zaterdag: Magic Mike XXL

Het is drie jaar geleden dat Mike Lane (Channing Tatum) stopte met strippen en de voormalige danser mist de opwinding en het gevoel van op het podium staan. Maar het meest van alles mist hij de beste vrienden die hij ooit had, de crew bekend als de Kings of Tampa. Mike twijfelt dus niet wanneer de jongens hem opzoeken voor een reis naar Myrtle Beach, S.C., voor een stripperconventie. Kan hij zijn carrière nieuw leven inblazen? Het joelend publiek vindt alvast van wel.

Voor een beetje luchtig entertainment ben je bij ‘Magic Mike XXL’ aan het juiste adres. De komedie is een vervolg op de eerste film ‘Magic Mike’ uit 2012.

Bekijk ‘Magic Mike XXL’ op zaterdag 5 februari om 19u45 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Wat krijg je als je satire, zwarte humor en een thriller in de blender giet? Deze serie. ‘The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window’ is een parodie op de psychologische thrillers ‘The Woman in the Window’ en ‘The Girl on the Train’.

Een vrouw met een gebroken hart, Anna, weet niet zeker of ze al dan niet getuige is geweest van een moord. Door haar bijna dagelijkse gewoonte om sterke medicijnen te combineren met overvloedig veel drank, heeft ze vaak hallucinaties. Anna maakt niet echt deel uit van de maatschappij en wordt dan ook verstoten door haar buren, die haar als “gek” bestempelen. Maar toch wil de vrouw onderzoeken of ze nu getuige is geweest van een echte moord of niet.

Ontdek ‘The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zondag: Universe

Het weekend beginnen en eindigen met aliens? Dat is perfect mogelijk. Al krijg je ze dit keer iets minder expliciet te zien dan in ‘Edge of Tomorrow’. In de tweede aflevering van de vijfdelige documentaire ‘Universe’ gaat professor Brian Cox op zoek naar buitenaards leven.

Data van de Kepler-ruimtetelescoop brengt nieuwe werelden in zicht, van gezwollen planeten, over onstabiele werelden die om twee zonnen draaien, tot broeiende gasreuzen met titanische winden.

Bekijk ‘Universe’ op zondag 6 februari om 21u05 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top