ESLOL: Echo Zulu nog steeds ongeslagen

Nieuws | Echo Zulu blijft schitteren in de Elite Series van League of Legends. Dit succes ging ten koste van de Belgische clubs KRC Genk en KV Mechelen, die in de middenmoot en de onderste regionen van het klassement vastzitten. LowLandLions en Sector One, die aan het begin van het seizoen goed geplaatst waren, staan nog steeds achteraan met amper één overwinning op de tellers.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het klassement van de Elites Series, het hoogste niveau van League of Legends in de Benelux, is zeker niet wat men had verwacht wanneer de verschillende opstellingen werden aangekondigd.

De eerste vaststelling na twee weken van competitie: de favorieten zijn niet degenen die we hadden verwacht. Ploegen als Sector One, KV Mechelen en LowLandLions hebben het, ondanks een zeer behoorlijke mercato, moeilijk om de bal aan het rollen te krijgen. De eerste overwinning van de vossen mag dan geruststellend lijken, dat is minder het geval wanneer men de tegenstander, Team7AM, onder de loep neemt. Dat team kon na vier gespeelde wedstrijden nog geen enkele overwinning behalen.

De toekomst ziet er rooskleuriger uit voor KVM Esports. De ploeg behaalde net zoals Sector One één overwinning en drie nederlagen, maar die was tegen het trio dat momenteel aan de top van het klassement staat.

Simpli (S1) zorgt voor eerste pentakill

ION SQUAD zette hun goede start in de competitie voort. Na een succesvolle eerste week met twee overwinningen, behaalde de ploeg een derde zege tegen Team 7AM. Hun momentum werd woensdagavond gestopt door mCon LG Ultragear, na een zwaarbevochten wedstrijd. ION SQUAD staat zo op de tweede plaats, net achter het ongeslagen Echo Zulu.

KRC Genk was de meest succesvolle ploeg van de week. De Limburgse club versloeg zowel Sector One als KVM Esports, waardoor ze naast ION SQUAD en mCon op de tweede trede van het podium belanden.

De highlight van de week komt van Simpli, midlaner van Sector One. Hij zorgde voor de eerste pentakill van het seizoen met Corki, tegen Team 7AM.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top