Nieuw op Streamz

Series | Nieuw op Streamz: veel spanning van eigen bodem en langverwachte vervolgen van topseries!

Door MF

Deel dit nieuws

Ontdek hier de nieuwe titels.

Hacked

De serie ‘Hacked’ zorgt ervoor dat je twee keer nadenkt voordat je iets bewaart op je smartphone. Nilou, Malick en Adanne zijn drie jongeren die populair zijn op school én beweren beste vrienden te zijn. Toch hebben ze geheimen en informatie die ze liever enkel aan hun smartphone toevertrouwen. Hun schijnbaar zorgeloze leven wordt op zijn kop gezet wanneer iemand hun smartphones hackt en in ruil voor hun privacy wil dat ze uitdagende opdrachten vervullen. Wat is de beste manier om hiermee om te gaan? Durven ze elkaar in vertrouwen te nemen?

Bekijk ‘Hacked’ nu op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

Station Eleven

De spannende miniserie ‘Station Eleven’ komt griezelig dichtbij. Na een verschrikkelijke grieppandemie leer je verschillende personages in verschillende tijdlijnen kennen. Iedereen probeert in een postapocalyptische wereld een ‘nieuw normaal’ te vinden. Bedenker Patrick Somerville liet zich niet inspireren door het coronavirus, maar baseerde zich op de bestseller ‘Station Eleven’ (2014) van Emily St. John Mandel. Met beklijvende acteerprestaties van o.a. Mackenzie Davis, Himesh Patel en Matilda Lawler.

Ontdek ‘Station Eleven’ nu op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

The Gilded Age

‘The Gilded Age’ is de nieuwe historische dramaserie van de makers van het geprezen ‘Downton Abbey’. Tijdens de ‘Gilded Age’, een periode van grote economische groei in de jaren 1880 in New York, vangen twee aristocratische zussen (gespeeld door topactrices Cynthia Nixon en Christine Baranski) hun arme nichtje Marian (Louisa Jacobson) op. Net op dat moment ontstaat er een conflict tussen een van de zussen en de nieuwe, superrijke buren (Carrie Coon, Morgan Spector).

Ontdek ‘The Gilded Age’ vanaf 25 januari op Streamz via Proximus Pickx!  

Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.


Mocro Maffia S4

‘Mocro Maffia’ is een Nederlandse misdaadserie over de Mocro Maffia in Amsterdam, bedacht en ontwikkeld door Achmed Akkabi en Thijs Römer. Romano en zijn groep vertrouwelingen runnen een bloeiende cocaïnehandel in Amsterdam, die begint te sputteren wanneer er een conflict ontstaat tussen Romano (Mandela Wee Wee) en ‘de Paus’ (Achmed Akkabi). Verwacht je aan veel drama, moorden, conflicten en vuil verraad.

Ontdek het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ vanaf 28 januari op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

Raised by Wolves S2

In de mysterieuze serie ‘Raised by Wolves’ krijgen twee androids de taak om menselijke baby’s op te voeden op een andere planeet. Terwijl de mensenkolonie groeit, ontstaan er religieuze conflicten tussen de leden. Al snel ontdekken de androids dat het controleren van mensen en hun overtuigingen allesbehalve evident is. Een unieke en spannende serie van Ridley Scott, de maker van ‘Alien’, ‘The Martian’ en ‘Gladiator’.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Raised by Wolves’ vanaf 4 februari op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

De Bunker S2

Geen enkele dag is hetzelfde voor het team van de Antwerpse cel van de Belgische Staatsveiligheid in de serie ‘De Bunker’. Hun zware verantwoordelijkheid? Elk spoor van een grote dreiging of ramp opsporen en voorkomen, of het nu gaat om terrorisme, spionage, cybercriminaliteit, sektes, … Door hun geheimhoudingsplicht is hun samenwerking intens, wat soms zorgt voor onverwachte wendingen. Met een indrukwekkende cast: Sven De Ridder, Hilde Van Mieghem, Sachli Gholamalizad, Charlotte Vandermeersch, Filip Peeters, …

Ontdek het tweede seizoen van ‘De Bunker’ vanaf 25 februari op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

True Crime Belgium

In de reeks ‘True Crime Belgium’ komt elke week een Belgische misdaadzaak aan bod die voor heel wat ophef zorgde. De eerste aflevering focust bijvoorbeeld op het dossier van Osman Calli, die beschuldigd werd van viervoudige moord, en in de tweede aflevering wordt dieper ingegaan op de extreem gewelddadige aanval op Kelly Hesters. Niet voor gevoelige kijkers!

Ontdek ‘True Crime Belgium’ vanaf 16 februari op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top