KRC Genk Esports onthult CS:GO-roster

CS:GO | De esporstafdeling van KRC Genk heeft zopas de line-up voor 2022 van zijn CS:GO-ploeg bekendgemaakt. Het nieuwe roster zal proberen beter te doen dan zijn derde plaats in de groepsfase van het ESL Benelux Proximus Championship.

Door Proximus

Deel dit nieuws

KRC Genk Esports is heel actief in onze sector en staat vooral bekend om de prestaties van zijn spelers op games als FIFA en League of Legends. We zijn vaak geneigd om de Genkse aanwezigheid in CS:GO te vergeten. De organisatie maakte zopas, slechts enkele dagen voor de start van de competitie, de nieuwe samenstelling van zijn team bekend.

Voor 2022 kondigde KRC Genk met trots de contractverlenging aan van twee huidige teamleden. Kik “Fishie” Voortman en Rune “Tewy” Steusel zullen nog een seizoen de wit-blauwe shirts dragen. De eerste zal het team op de server blijven begeleiden als IGL, terwijl de tweede zijn rol als rifler zal hervatten.

Zij worden vergezeld door de Nederlander Giovanni “Wumbo” Türkeli, die de rol van AWPer zal overnemen, na een periode bij Slick Esports. Kyan “AyeZs” Blockx, een andere bekende speler uit de Benelux-scene, wordt het vierde lid van het team. Nadat hij in de vorige editie van het ESL Benelux Proximus Championship uitkwam voor Sector One, zal de jonge Belg nu voor Genk spelen.

Het roster wordt vervolledigd met de komst van Roman “n0te” Hamze. Hoewel hij pas 15 jaar oud is, lijken zijn aim en skills als fragger de directie te hebben overtuigd. De rookie werd opgemerkt toen hij speelde met ex-Sector One, tijdens de kwalificaties voor de vierde fase van het tweede seizoen van het Number One-circuit.

“We gaan een verbintenis op lange termijn aan met de spelers. Daarmee tonen wij vertrouwen, stabiliteit en ambitie. Met dit vernieuwde team zullen we KRC Genk Esports een plaats geven in de nationale en internationale CS:GO scene,” aldus Hendrik Noben, CS:GO esportmanager bij KRC Genk Esports.

Het roster van KRC Genk Esports:

  • Kik “Fishie” Voortman ????
  • Rune “Tewy” Steusel ????
  • Giovanni “Wumbo” Türkeli ????
  • Kyan “AyeZs” Blockx ????
  • Roman “n0te” Hamze ????

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top