'Monologue': een kijk in het hoofd van de Belgische artiest

Films | Heb jij ooit al eens de kans gekregen om in het hoofd van een van je favoriete Belgische artiesten te kijken? Wij tot voor kort ook niet, maar bij Pickx hebben we vetrouwen in de Belgische muziekscene. Daarom krijgen acht artiesten in 'Monologue' de kans om hun verhaal te doen. Zonder onderbreking, volledig uit het hart.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Monologue' neemt je mee in het leven van acht Belgische artiesten die Proximus Pickx speciaal voor deze autobiografische serie heeft uitgekozen. Emma Bale, Abrahamblue, Milo Meskens, Moody Mae, La Jungle, Mustii, RORI en Charles krijgen elk een eigen aflevering waarin ze de tijd hebben om hun verhaal te doen. Je leert hen kennen als persoon en als muzikant, en komt te weten wat hun idealen, creatieve doelen en visies op de muziekwereld zijn. 

De autobiografische serie kan je het best omschrijven als een videoclip. Niet alleen van de muziek van de artiest in kwestie, maar vooral van zijn of haar geest. Elke monoloog wordt aangevuld met prachtige beelden die je doen wegdromen bij de inspirerende en soms ook aangrijpende teksten van Moody Mae, Milo Meskens en co.



Als een rode draad doorheen de afleveringen, volgen we hun perceptie van verleden, heden en toekomst. Wie ze waren, zijn en willen zijn. Om helemaal mee te zijn met wat er leeft in de Belgische muziekwereld, zette Proximus Pickx zowel gevestigde artiesten en aanstormend talent in de kijker. 

Ontdek 'Monologue' na de Week van de Belgische muziek, vanaf 8 februari via deze link op Pickx of via de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top