Waasland-Beveren bevestigt transfer van Guillaume Gillet

Challenger Pro League | Het nieuws ging al enkele dagen rond in de wandelgangen van de Freethiel en werd nu ook officieel bekrachtigd door Waasland-Beveren: Guillaume Gillet komt de troepen van Marc Schneider versterken tot het einde van het seizoen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met Gillet haalt Waasland-Beveren een stevige brok ervaring binnen. De 37-jarige middenvelder heeft meer dan 650 wedstrijden in de benen voor onder meer AA Gent, RSC Anderlecht, Bastia, Nantes, Lens en Olympiakos. Daarnaast was hij ook 22x Rode Duivel.

Sinds de zomer van 2020 voetbalde Gillet voor Sporting Charleroi, waar hij eerder deze week zijn contract ontbond. De middenvelder stond dit seizoen namelijk nog maar 2x aan de aftrap van een 1A-match en moest het voor de rest doen met (korte) invalbeurten. Bij Waasland-Beveren hoopt hij nu opnieuw te herleven.

Gillet kreeg een contract tot het einde van het seizoen en stelde als doel om Waasland-Beveren tegen dan terug naar 1A te brengen. De Leeuwen staan momenteel tweede in het klassement op tien punten van leider KVC Westerlo. De tweede plek geeft recht op barragematchen tegen het nummer voorlaatst uit 1A. De club vertoeft momenteel in Spanje om het slot van de competitie voor te bereiden. Gillet sloot vanochtend aan bij de groep.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top