Terki vindt een oplossing voor zijn benarde situatie bij RWDM en trekt naar Luxemburg

D1B Pro League | Er is eindelijk een oplossing gekomen voor de benarde situatie waarin RWDM-middenvelder Mehdi Terki zich al enkele maanden bevond. De 30-jarige Fransman kon namelijk vanuit de Brusselse B-kern toch nog een transfer versieren. Terki gaat aan de slag bij het Luxemburgse Hesperange.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Terki kwam in 2020 naar het Edmond Machtensstadion nadat hij een avontuur bij het Griekse Xanthi in de benen had. De ex-middenvelder van onder meer ook nog RAEC Mons en Sporting Lokeren ontpopte zich meteen tot een sterkhouder en speelde het gros van de matchen in het seizoen 2020-2021.

Maar dit seizoen ging het plots fout. Terki werd na vier basisplaatsen en een invalbeurt plots naar de B-kern gestuurd door coach Vincent Euvrard. Oorspronkelijk dacht men dat het om een tijdelijke maatregel ging, maar tot nieuwjaar bleef Terki persona non grata voor de coach van de Brusselaars.

Een vertrek leek de enige oplossing en Hesperange (waar ook ex-RWDM'er Electeur aan de slag is) bood Terki nu dus een uitweg. De club staat momenteel zevende in de BGL Ligue.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top