Beleef een spannend weekend met deze films en series

Films | De eerste weken van 2022 liggen alweer achter ons. Gelukkig werden we daarin verwend met tal van leuke films die op de buis te zien waren. Die traditie wordt klaarblijkelijk ook in het weekend voortgezet want Proximus Pickx vond immers pareltjes van films die je de komende dagen zeker gezien moet hebben.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: The Hateful Eight (2015)

De Noord-Amerikaanse premiejager John (Kurt Russell) is met de voortvluchtige Daisy (Jennifer Jason Leigh) op weg naar het stadje Red Rock om de dame voor het gerecht te brengen. Maar het sneeuwt en John moet samen met Daisy beschutting zoeken in ‘Minnie’s Haberdashery’, een tussenstop op enkele kilometers afstand van het stadje. Daar ontmoeten ze de beruchte premiejager Marquis Warren (Samuel L. Jackson) en Chris Mannix (Walton Goggins), de toekomstige sheriff van Red Rock. Alle partijen staan elkaar naar het leven en gaan na of ze elkaar wel kunnen vertrouwen… ‘The Hateful Eight’ is de negende film van de Amerikaanse regisseur Quentin Tarantino.

Bekijk ‘The Hateful Eight’ op vrijdag om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: Emily in Paris - Seizoen 2

De Amerikaanse marketeer Emily (Lily Collins) voelt zich steeds beter thuis tussen de Parijzenaars. Ze probeert bovendien de romance die ze had met Gabriël te vergeten en om haar vervolgens beter te kunnen concentreren op het werk. Dat wordt makkelijker gezegd dan gedaan want Camille, de ex van Gabriël, wil Emily dringend spreken... 

Ontdek het tweede seizoen van 'Emily in Paris' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zaterdag: The Chronicles of Riddick (2004)

Richard B. Riddick (Vin Diesel) is een ontsnapte gevangene die al vijf jaar op de vlucht is voor allerhande premiejagers die de prijs op zijn hoofd willen innen. Hij belandt op de planeet Helion Prime die op het punt staat overgenomen te worden door de Necromongers, een imperialistisch ras dat iedereen in het universum wil bekeren tot hun geloof. Op Helion Prime komt Riddick echter te weten dat hij een Furyan is en deel uitmaakt van het enige ras dat de Necromongers kan doden…

Bekijk ‘The Chronicles of Riddick’ op zaterdag om 22u45 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Zaterdag: Spencer (2021)

Het is begin jaren negentig een publiek geheim dat het huwelijk van de Britse prinses Diana met de Britse kroonprins Charles niet van een leien dakje loopt. Er doen zelfs geruchten de ronde over affaires. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat er een echtscheiding op til is, maar daar mag Diana (Kristen Stewart) even geen gehoor aan geven. Zij wordt immers met prins Charles verwacht op het landgoed van de Britse koningin om met de familie Kerstmis te vieren.

‘Spencer' is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zondag: Ferry (2021)

Ferry Bouman (Frank Lammers) is een Nederlandse drugscrimineel die werkt voor de machtige hasjbaron Ralph Brink. Op een dag raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond en geeft Brink, die tevens Boumans mentor is, de opdracht om de daders op te sporen. Die zouden zich in Brabant begeven: Ferry’s geboortestreek. Ferry keert terug naar Brabant en komt in één klap opnieuw oog in oog te staan met zijn verleden.

Bekijk ‘Ferry’ op zondag om 21u05 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Ontdek ‘Ferry' ook op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zondag: 'Benedetta' (2021)

In deze film zien we hoe een Franse kloosterzuster Benedetta (Virginie Efira) geplaagd wordt door verontrustende, erotische visioenen. De zustergemeenschap, waar ze deel van uitmaakt, staat in rep en roer en er breekt een machtsstrijd uit tussen haar voor- en tegenstanders. Gelukkig krijgt Benedetta de steun van een andere zuster (Daphné Patakia) en hierdoor worden de twee dames verliefd op elkaar...

‘Benedetta' is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top