Ropz wordt eindelijk herenigd met karrigan bij FaZe

Door Proximus

Deel dit nieuws

De kogel is door de kerk. Na zijn vertrek bij het Duitse MOUZ, zal de Est Robin “ropz” Kool zich aansluiten bij het CS:GO-team van FaZe Clan. Hij zal zo herenigd worden met zijn voormalige teamgenoot karrigan.

Gezien het talent van de speler, was het slechts een kwestie van tijd voordat zijn transfer werd aangekondigd. Gelukkig voor ropz verhuist hij naar het team van zijn keuze. De Est sluit zich aan bij FaZe Clan voor het seizoen van 2022.

Voor de jonge speler staat deze transfer vooral in het teken van verlossing. Hij stak niet onder stoelen of banken dat hij niet goed omging met het vertrek van zijn vroegere leider en teamgenoot karrigan afgelopen februari, die toen naar FaZe trok …

Toch leek de toekomst van ropz tot het einde van het seizoen bij MOUZ te liggen. Met een contract tot maart 2022 en een FaZe-ploeg die geen cent wilde uitgeven om de speler uit te kopen, leek zijn lot min of meer bezegeld. Maar in december kwamen de onderhandelingen dan toch tot een positief einde. De organisaties bereikten een akkoord over de ontbinding van zijn contract bij MOUZ.

De jonge speler zal bij FaZe de plaats van legende olofmeister overnemen. De Zweed keert tot nader order terug naar de bank.

Het FaZe Clan-roster voor 2022:

  • Håvard “?rain?” Nygaard ????
  • Helvijs “?broky?” Saukants ????
  • Russel “?Twistzz?” Van Dulken ????
  • Finn “?karrigan?” Andersen ????
  • Robin “?ropz?” Kool ????
  • Olof “olofmeister” Kajbjer Gustafsson ???? (bankzitter)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top