Stages 1B: drie teams zoeken de zon op, twee twijfelen nog en drie anderen blijven in België

Sport | Als straks 2022 start, moeten we nog steeds drie weken wachten vooraleer er opnieuw gevoetbald word in de D1B Pro League. De acht teams krijgen dus wel voldoende tijd om zich voor te bereiden op de beslissende periode van het kampioenschap. Sommigen doen dat op het eigen trainingsveld, anderen zoeken de buitenlandse zon op.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo gaan SK Deinze én Waasland-Beveren allebei naar Marbella. Wim De Decker vertrekt met Deinze al op 5 januari richting de Spaanse zon terwijl de Oost-Vlaamse gouwgenoten van Waasland-Beveren op 10 januari het vliegtuig pakken. Deinze keert terug op 12 januari; Waasland-Beveren op 16 januari.

Ook rode lantaarn Virton heeft een reisje naar het buitenland gepland. De Luxemburgers gaan van 3 tot 10 januari naar het Turkse Antalya om 'operatie redding' voor te bereiden met de nieuwe coach Pablo Correa.

Voor KVC Westerlo en Lommel SK is de planning nog niet helemaal duidelijk. Beide teams wachten - door de coronaperikelen - tot het laatste moment om te beslissen of er een stage ingelast wordt of niet. Bij Lierse Kempenzonen, RWDM en Moeskroen wordt er gewoon hard doorgewerkt op de eigen trainingsvelden.

De competitie hervat terug op vrijdag 21 januari met RWDM - Lommel SK. We zijn dan toe aan de 17e speeldag.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top