Hemels eten en veel cultuur in 'Sergio over de grens'

Films |

Er zijn twee dingen die altijd werken: reisprogramma’s en kookprogramma’s. Maar wat als je die twee samenvoegt? Dan krijg je ‘Sergio over de grens’ waarin topchef Sergio Herman de kijker meeneemt naar de lekkerste uithoeken van Europa.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Sergio Herman is al een tijdje een vaste waarde in kookprogramma’s, maar krijgt nu zijn volledig eigen show: ‘Sergio over de grens’. Daarin trekt hij naar de lekkerste uithoeken van ons continent op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken. De chef trekt er trouwens niet alleen op uit, want hij wordt op elke trip vergezegd door een bekende Vlaming of Nederlander.

De reisgenoten van dienst zijn Jeroen Meus, Regi Penxten, Kürt Rogiers, Ella Leyers, Wim Lybaert, Axel Daeseleire en Nederlandse actrice Anna Drijver. Samen trekken zij naar Kroatië, Spanje, Zweeds Lapland, Italië, Nederland, de Faeröer-eilanden, Marokko en Griekenland. In elk land dompelen ze zich volledig onder in de plaatselijke contuur en proeven van het eten van lokale voedselgoeroe’s.

Naast al dat eten is er ook tijd voor diepe gesprekken om elkaar beter te leren kennen, vertelt Sergio Herman. “We komen meer te weten over elkaars leven en passies, beleven samen hilarische momenten en gaan ook serieuze en diepgaande emotionele gesprekken niet uit de weg. Dit zijn herinneringen voor het leven.”

Bekijk ‘Sergio over de grens’ vanaf dinsdag 4 januari om 20u30 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top