Met deze programma's kan je afscheid nemen van 2021 en aftellen naar Nieuwjaar!

Films | 2021 is alweer een jaar om niet snel te vergeten. Verschillende televisiezenders bieden je daarom de gelegenheid om op een feestelijke manier het jaar te eindigen. Proximus Pickx geeft je een overzicht van het aanbod.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Eén: 'Vrede op aarde: Aftellen naar 2022'

In het gezelschap van gasten Jacques Vermeire, Elodie Ouédraogo en Arnout Hauben neemt Sven de Leijer afscheid van 2021 en kijkt hij vooruit naar het nieuwe jaar en het traditionele vuurwerk. Fans van Niels Destadsbader zullen ongetwijfeld ook graag horen dat hun favoriete zanger langskomt in de woonkamer van Sven. Na middernacht kan je kijken naar 'Met Eén de nacht in', een programma met optredens van Angèle, Bazart en Regi.

Bekijk ‘Vrede op aarde: Aftellen naar 2022’ op vrijdag 31 december om 23u50 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil. 

VTM: 'De 21 van 2021'

Het aftellen naar 2022 gebeurt bij VTM met de 21 grootste hits van het afgelopen jaar in 'De 21 van 2021'. Je kan ook zien hoe Koen Wauters, An Lemmens, Andy Peelman, Birgit Herteleer en andere BV's terugblikken op het afgelopen jaar. Ze eindigen de aflevering met de nummer 1-hit van 2021, hun feestelijke gelukswensen en tellen vervolgens af naar het nieuwe jaar.

Bekijk ‘De 21 van 2021’ op vrijdag 31 december om 22u45 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

VTM: 'Tien om te Zien'

VTM zet het nieuwe jaar stipt om middernacht in met 'Tien om te Zien'. Verschillende artiesten van vroeger en nu zijn van de partij, waaronder Clouseau, Bazart, Camille Dhont, Helmut Lotti en Soulsister. In deze special van 110 minuten kan je ook zien hoe Kathleen Aerts haar single 'Droom!' brengt, een nummer dat ze heeft uitgebracht voor haar realityreeks 'Villa Zuid-Afrika' op VTM2. De presentatie is in handen van Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Aaron Blommaert en Laura Tesoro.

Bekijk ‘Tien om te Zien’ op zaterdag 1 januari om 00u00 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top