Deze films en series mag je deze week niet missen

Films | Ook in de laatste week voor Kerstmis hoef je je niet te vervelen. Proximus Pickx verzamelde voor jou immers het beste wat er te zien valt op televisie. Kijk dus mee en wacht met de zapper in de hand op wat het spannende pakjesmoment jou op Kerstmis zal brengen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Reizen Waes: Nederland

In deze tweede aflevering van ‘Reizen Waes: Nederland’ zien we hoe Tom het Noorden van Nederland ontdekt en hiermee Groningen en Friesland bezoekt. In Friesland krijgt Tom een heus taalbad cadeau en leert hij hoe je moet skûtjesilen, een Friese vorm van zeilen. In Groningen verkent Tom de streek met onder andere met een botsauto en gaat hij ‘s nachts wadlopen op het strand. Hoe dat precies verloopt, ontdek je in Reizen Waes!

Bekijk ‘Reizen Waes: Nederland’ maandag 20 december om 20u55 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Raymond Goethals: Magie in Marseille

Raymond Goethals is een gevierde coach in België, maar ook in het Zuiden van Frankrijk. In 1991 ging de Belgische oefenmeester aan de slag bij Olympique Marseille en daar gooide hij hoge ogen door het grote AC Milan uit te schakelen in de kwartfinales van de Europacup 1 (1-0). Dankzij de overwinning kwam Olympique Marseille definitief op de Europese voetbalkaart te staan en dat was zeer naar de zin van de fans en inwoners van Marseille. Zij dragen Goethals nog steeds op handen.

Bekijk ‘Raymond Goethals: Magie in Marseille’ dinsdag 21 december om 18u55 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

No Country for Old Men

Texaan Llewelyn Moss (Josh Brolin) treft op een dag de bloederige resten aan van een misgelopen drugsdeal. Op het plaats delict vindt hij ook een zak met drugsgeld en die besluit hij mee te nemen. Het geld is echter niet van hem en huurmoordenaar Anton Chigurh (Javier Bardem) heeft van de eigenaars de opdracht gekregen om de zak terug te vinden. De man begint zijn zoektocht, spaart onderweg geen enkel leven en drijft Llewelyn Moss steeds meer in het nauw.

Bekijk ‘No Country for Old Men’ woensdag 22 december om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Wat Als? (Eindejaarsspecial)

Ook dit jaar staat de komische cast van ‘Wat Als?’ klaar om de meest absurde en grappige vragen te stellen. Zo ontdekken we hoe Jezus zou geweest zijn als lastige puber, hoe mensen zouden reageren als kerstfeesten een ziekte waren en wat als Sinterklaas daadwerkelijk van Spanje zou komen. Gelukkig krijgen we het antwoord op al deze prangende, maar gekke vragen!

Bekijk ‘Wat Als?’ donderdag 23 december om 21u50 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Free Willy

Jesse (Jason James Richter) is een Amerikaans jongetje dat in een pleeggezin werd geplaatst. Op een dag loopt hij weg en besmeurt hij het bassin van een dolfinarium. Hij wordt gevat en als straf moet hij alles wat hij vuil gemaakt heeft in het dolfinarium weer schoonmaken. Daar wordt hij vrienden met de eigenzinnige orka Willy die niets liever wil dan van de vrijheid proeven. Jesse besluit om Willy te helpen.

Bekijk ‘Free Willy donderdag 24 december om 20u35 op Play6 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top