Seizoen 2 van #LikeMe terug op Ketnet terwijl opnames derde seizoen van start gaan

Net voor we allemaal samen aan het kersdiner aanschuiven, kunnen jong en oud op donderdag 23 december op Ketnet kijken naar de eerste aflevering in het tweede seizoen van #LikeMe. Intussen kan je ook al uitkijken naar het derde seizoen, want de opnames daarvan gingen begin deze week van start.

Ja, u leest het goed. Jong én oud kunnen opnieuw naar de populaire kinderreeks kijken, want het is geen geheim dat ook volwassenen met plezier met hun kinderen de avonturen van Caro en co volgen. 

In het tweede seizoen maakt iedereen zich terug op voor een nieuw schooljaar aan ‘t SAS in Antwerpen. Na een bewogen jaar verhuisde Caro Timmers terug naar de Ardennen. Daar pikt ze de draad samen met vader Peter Timmers terug op, wat niet vanzelfsprekend is zonder mama Kristel. Ook in Antwerpen kennen de personages moeilijkheden. Camille wordt dag in dag uit geconfronteerd met haar daden van het vorige jaar en moet haar plek afstaan aan een nieuwe Queen Bee: Merel. 

Bekijk ‘#LikeMe’ op donderdag 23 december om 19 uur op ‘Ketnet’ of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Derde seizoen over maand al op televisie

Al minder dan een maand na de start van de opnames zal het derde seizoen van de populaire kinderreeks te bekijken zijn. Ook in derde reeks staat komen nieuwe covers van Nederlandstalige klassiekers aan bod. Onder meer 'Dansen voor jou’ van Isabelle en ‘Laat me’ van Ramses Shaffy zullen binnenkort door kinderen en jongeren opnieuw meegezongen worden.

Eerder kondigde Ketnet al aan dat de jongerencast wordt uitgebreid met enkele nieuwe talenten Lotte De Clerck (Junior Eurosong, The Voice van Vlaanderen), Emanoel Nascimento Borges (Panna) en MNM-dj en Familie-gezicht Aaron Blommaert . Maar ook de volwassencast wordt uitgebreid met enkele gloednieuwe namen. Niemand minder dan Frank Focketyn (Het Eiland, Vaneigens,...) vervoegt de cast samen met Saar-Niragire De Groof (Leef, Red Light, Cold Courage).

Net als bij het tweede seizoen pakt de derde reeks de verhaallijn op na de zomervakantie. Caro en Vince zijn terug nadat ze een zalige tijd beleefden op ‘planeet Varo’. Het duo is verliefder dan ooit, hoewel ze soms toch met vragen zitten. Caro heeft het moeilijk met liefde en de zoektocht naar haar identiteit. Samen met een nieuwe leerling op SAS gaat ze nieuwe avonturen aan. Haar rebellie leidt tot chaos op de school en er ontstaan ruzies tussen haar en haar vrienden. Ook de immer sympathieke Yemi krijgt het zwaar te verduren wanneer Dennis hem begint te pesten. Ook zijn vriendschap met Maria en Caro verwatert. Tenslotte kent ook het leven van Camille een drastische wending

Top