De Chiefs, Raiders en Patriots maken zich op voor een belangrijk NFL-weekend

Sport |

De play-offs in de NFL zijn stilletjes aan in aantocht en dat weten ze ook over de grote plas. Daar wordt dit weekend de vijftiende speeldag afgewerkt met maar liefst vijf wedstrijden op het programma. Geen nood, op de zenders van Eleven Sports kan u alles volgen

Door Pickx

Deel dit nieuws

De strijd tussen de LA Chargers en de Kansas City Chiefs

De eerste NFL-wedstrijd die op het programma staat, is die tussen de Los Angeles Chargers en de Kansas City Chiefs van de AFC West-divisie. Beide teams prijken in deze onderlinge competitie bovenaan de ranglijst, maar het zijn de Kansas City Chiefs die momenteel aan het langste eind trekken. Als de Los Angeles Chargers echter weten te winnen van hun concurrenten uit Kansas, komen ze op gelijke hoogte te staan en reken maar dat coach Brandon Stanley daarop gebrand is.

Las Vegas Raiders moeten winnen

Zaterdag komen de Cleveland Browns in actie tegen de Las Vegas Raiders. De Raiders legden dit seizoen al zeer afwisselende prestaties neer op de grasmat en moeten dringend een overwinning behalen als ze nog kans willen maken op de play-offs. De Cleveland Browns zijn er ook niet gerust op. Zij voelen de adem in de nek van de Cincinnati Bengals, die evenveel punten hebben, en de Pittsburgh Steelers, die slechts een keer minder gewonnen hebben. 

Patriots op en over Indianapolis?

Zondagochtend (in België) spelen de New England Patriots tegen de Indianapolis Colts. De Patriots zijn torenhoge favoriet om de partij te winnen omdat ze al zeven wedstrijden op rij niet meer hebben verloren. Quarterback Mac Jones verkeert in de vorm van zijn leven en daar profiteren de Patriots van. De Colts kunnen nog steeds de play-offs ambiëren maar om die te halen, mag het team geen punten meer laten liggen.

Zondagavond ontvangen de Baltimore Ravens dan weer de Green Bay Packers. Beide ploegen staan op kop in hun aparte divisies maar kampen met een verschillend vormpeil. De Ravens hebben net twee wedstrijden op rij verloren en proberen een crisis af te wenden. De Packers daarentegen hebben hun laatste twee wedstrijden gewonnen en lijken in een goede flow te verkeren. Of die flow ook zal volstaan om de Ravens te verschalken, valt nog af te wachten.

Brady op weg naar de play-offs

Zondagavond komen de Tampa Bay Buccaneers van NFL-legende Tom Brady in actie tegen de New Orleans Saints. De Buccaneers zijn aan een goede reeks bezig met vier overwinningen op rij en prijken ook mooi op kop in hun respectievelijke divisie. Als het team van Tom Brady de New Orleans Saints over de knie legt, dienen ze hen een serieuze dreun toe met het oog op de play-offs. Daar lijken de Tampa Bay Buccaneers al een optie op te hebben genomen.

Volg het beste van de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Vrijdag 17 december

  • Los Angeles Chargers - Kansas City Chiefs (week 15) op Eleven Sports 2

Zaterdag 18 december

  • Cleveland Browns - Las Vegas Raiders (week 15) op Eleven Sports 2

Zondag 19 december

  • L.A. Rams - Seattle Seahawks (week 15) op Eleven Sports 3
  • Indianapolis Colts - New England Patriots (week 15) op Eleven Sports 2

Maandag 20 december

  • Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints (week 15) op Eleven Sports 2

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top