Boss Baby is terug (met een aantal oude bekenden)

Kids | Vanaf 18 december kan je 'Boss Baby: Familiezaken' bekijken in de Proximus VOD. In deze Nederlands gesproken film zien we een hele reeks Vlaamse acteurs terug die we ook in het eerste deel konden horen. Proximus Pickx laat je zien wat je mag verwachten van deze film.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In 'Boss Baby: Familiezaken' zijn Tim en zijn Boss Baby-broertje Ted volwassen geworden en elkaar uit het oog verloren. Tim is nu een getrouwde huisvader en woont samen met zijn vrouw Carol en zijn slimme 7-jarige dochter Tabitha en baby Tina in een buitenwijk. Ted is de CEO van een hedgefonds. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende aanpak staat op het punt hen weer bij elkaar te brengen... en een nieuw familiebedrijf op te bouwen.

Vlaamse cast

In de originele versie van deze film kan je Alec Baldwin, Amy Sedaris en Ariana Greenblatt respectievelijk horen in de rollen van Ted Templeton Jr., Tim Templeton en Tabitha Templeton. De Nederlandstalige versie brengt een stemmencast samen die leest als een lijst van de betere Vlaamse acteurs en actrices: Tom Van Bauwel ('Baantjer', 'Professor T'), Geert Van Rampelberg ('Black-Out'), Maaike Cafmeyer ('Eigen kweek') en Lucas Van den Eynde ('Aspe') zien we hun rollen hernemen. Nieuw zijn onder meer Bart Hollanders, Peter Van den Begin, Emilie De Roo, Pixie De Winter, Hilde De Baerdemaker en Henri Medard Nlandu.

Ervaring

Voor een aantal onder hen is het niet hun eerste ervaring met stemmenwerk, een opdracht die eenvoudiger lijkt dan het in werkelijkheid is. Zo leent Lucas Van den Eynde al lange tijd zijn stem aan radioreclame en is hij in een divers gamma van projecten te horen. Zo kennen we hem van het massaspektakel '#M Beeld van Liefde' in 2019 en de animatiefilm 'De Elfkins - een klein bakfestijn'. Peter Van den Begin was eerder al te horen als Rik in 'Suske en Wiske: De Texasrakkers'. Henri Medard Nlandu is relatief onbekend maar leende in de afgelopen jaren zijn stem onder meer aan het personage Pugsley in 'The Addams Family' en aan Ozzy in 'De Grinch'.

‘Boss Baby: Familiezaken’ is vanaf 18 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Bekijk hier de trailer van 'Boss Baby: Familiezaken':Ontdek meer leuke animatiefilms in onze speciale VOD-collectie! Je vindt er The Croods 2, alle Shrek, Kung Fu Panda en Madagascar films, Spirit Untamed en nog zo veel meer. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top