Sneeuwt het? Met deze kijktips warm je in geen tijd op!

Films | Terwijl het vorig weekend aan een stuk door regende, worden we zaterdag of zondag misschien wel wakker in een besneeuwde omgeving. Het wordt nu écht winter en geef toe: in de zetel met een dekentje televisie kijken, voelt nog gezelliger als het buiten sneeuwt. Met deze kijktips kom je het weekend helemaal door!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Vrijdag: Rush Hour 3

Heb je een lastige week op het werk achter de rug? Het gezwoeg van de werkweek vergeet je gemakkelijkst met een leuke comedy. In de derde film van de franchise ‘Rush Hour’ ontdekt de Chinese ambassadeur Han de ware identiteit van Shy Shen, de leider van de Triades, de Chinese maffia. Vooraleer hij de naam kan onthullen, wordt Han vermoord. Agent James Carter en inspecteur Lee vliegen naar Parijs om Hans dochter Soo Yung te beschermen.

Bekijk ‘Rush Hour 3’ op vrijdag 10 december om 22u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

F9: The Fast Saga

Mag het voor jou wat spannender zijn? In de VOD-catalogus van Proximus Pickx kan je nu kijken naar de laatste nieuwe film van ‘Fast and Furious’. Hoewel Dom Toretto een rustig leven leeft met Letty en zijn zoon, weten ze dat het gevaar altijd op de loer ligt. Deze keer dwingt die dreiging Dom om de zonden uit zijn verleden onder ogen te zien. Zijn crew komt al snel samen om een wereldvernietigend plan te stoppen van de meest bekwame huurmoordenaar die ze ooit zijn tegengekomen: Dom's vervreemde broer.

Zaterdag: Dancing with the Stars

We kunnen er niet van onder. Het programma met dansende BV’s stond vorige week in onze lijst en komt ook nu weer aan bod. In de eerste aflevering viel niemand af, dus ook dit weekend krijgen de fans nog alle deelnemers te zien. Presentatoren Gert Verhulst en Kat Kerkhofs leiden de show met onder andere Nina Derwael, Delphine van Saksen-Coburg en Pieter Timmers als dansers in goede banen. Wie valt er dit weekend af? 

Bekijk ‘Dancing with the Stars’ op zaterdag 11 december om 19u50 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

De Familie Claus 2

Nog een tweetal weken en dan is het eindelijk zover: we mogen terug aan de kerstdis aanschuiven. Wil je al een beetje in de stemming komen en je verlekkeren op het kerstfeest met een échte kerstfilm? Dan kan je vanaf nu op Netflix kijken naar ‘De Familie Claus 2’. In die film heeft de kerstman net als in de realiteit maar één taak: pakjes op tijd en goed afleveren bij de vele gezinnen. Maar als Jules de taken overneemt van zijn papa Noël, krijgt hij een brief van een meisje met een bijzondere kerstwens.

Ontdek ‘De Familie Claus 2’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zondag: Independence Day

Wie graag eens geniet van een science-fiction film kan zondagavond afstemmen naar VTM3. Net voor ‘Independence Day’ houden gigantische ruimteschepen halt boven grote steden op de hele aardbol. Veel Amerikanen slaan op de vlucht, anderen blijven ter plaatse. Enkelen denken zelfs dat de buitenaardse wezens goden zijn. Wie de aanval op de ruimteschepen probeert in te zetten, botst op een onverwoestbare muur. Niemand kan de ruimtewezens schade toe brengen. Toch werken enkele moedige mannen en vrouwen samen om ze weg te jagen. Door samen te werken, zetten ze op 4 juli de tegenaanval in. 

Bekijk ‘Independence Day’ op zondag 12 december om 20u30 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Snake Eyes

Een ferme portie actie met bloedige moorden en koelbloedige moordenaars, dat is waar ‘Snake Eyes’ om draait. Snake Eyes wil een van de elite-moordenaars van de Arashikage-clan zijn, maar de weg naar deze kringen is doordrenkt van zweet en bloed. De moordenaars van de Arashikage-clan nemen banen aan die niemand anders durft te doen en alleen bijzonder goede jagers worden voor hen geselecteerd. Snake Eyes is vastbesloten om Hard Master met zijn leraar te trainen om zijn doel te bereiken.

‘Snake Eyes is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top