Bekijk de nieuwe 'Sex and The City'-rebootreeks binnenkort op Streamz!

Trouwe fans wachten al een aantal maanden vol verwachting op de revival van de cultserie 'Sex and The City'. En op 10 december is het eindelijk zover! Je kan dan Carrie, Miranda en Charlotte terugzien in een nieuwe televisiereeks over hun gekke avonturen in New York. Wat kunnen we verwachten van dit nieuwe hoofdstuk, getiteld 'And Just Like That'? Proximus Pickx vertelt je er alles over.

Het is alweer 17 jaar geleden dat de serie 'Sex and the City' eindigde. Hoewel Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha eerder in twee films waren teruggekeerd - in 2008 en 2010 - keken fans toch reikhalzend uit naar nieuwe afleveringen over de levens van de stijlvolle en gekke New Yorkers. Gelukkig is er nu goed nieuws, want hun wensen worden eindelijk ingewilligd! Het nieuwe seizoen wordt in Vlaanderen uitgezonden via Streamz en belooft een flinke dosis nostalgie aan de kijkers.

De eerste trailer was een enorme teaser: er werd slechts een klein tipje van de sluier gelicht over het leven van de protagonisten. Maar deze trailer was al goed genoeg om iedereen enthousiast te maken voor de nieuwe reeks. HBO, de Amerikaanse producent van de reeks, heeft er daarna lang over gedaan om een volledige trailer uit te brengen. Toen die uitkwam, werd het ook al snel duidelijk dat de fundamenten van de originele reeks worden behouden: de hoofdrolspeelsters zijn nog steeds vriendinnen en hebben nog steeds een onnavolgbare liefde voor mode.

Gemoderniseerde versie

Hoewel de basis wordt behouden, beloven de makers dat er een flinke dosis nieuwe elementen in de reeks zullen zitten. De casting is bijvoorbeeld helemaal omgegooid. Waar de vroegere cast witter dan wit was, staat de reeks nu open voor acteurs van diverse etnische afkomsten. De verhaallijnen zijn veel actueler en taboedoorbrekend, want laten we niet vergeten dat "Sex and the City" in zijn tijd enorm baanbrekend was. We kunnen zelfs verklappen dat Carrie haar eigen podcast heeft, wat ons niet verbaast van deze avantgardistische journalist!

Fans die zich zorgen maken over de afwezigheid van het personage van Samantha, kunnen we geruststellen dat de avonturen van de andere personages voldoende stof tot nadenken zullen geven. Dat actrice Kim Cattrall niet terugkomt in de nieuwe reeks, zou te wijten zijn aan meningsverschillen met de andere actrices en de producenten. In de nieuwe reeks zijn de scenaristen handig omgegaan met deze afwezigheid en zullen ze nieuwe verhaallijnen introduceren met de echtgenotes en de kinderen van de protagonisten.

Ontdek 'And Just Like That' vanaf 10 december op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

Series

Bekijk alles
Top