Niels is een West-Vlaamse wereldster, aldus Peter Van de Veire. Maar hij veroverde ook de rest van Vlaanderen. 

Met acht prijzen - onder meer voor Nederlandstalig, Vlaams populair en Solo man - is hij een MIA-slokop. 

In de zomer van 2021 scoorde hij met ‘De wereld draait voor jou’ al zijn vierde Radio 2 Zomerhit. Het nummer was een samenwerking met Regi Penxten

Dit najaar bracht hij in een productie van zijn muzikale broer Miguel Wiels alweer een vierde album uit: ‘Sterker’.  

Zijn drie uitverkochte Sportpaleisconcerten mochten in november - ondanks verstrengde maatregelen - gewoon doorgaan. 

Hit van het jaar 2020

‘Nooit Alleen’ verscheen in april 2020, knal in de eerste lockdown. Het nummer heeft hij dan ook geschreven tijdens die periode van quarantaine, samen met Miguel Wiels. 



Genomineerd voor

Hit van het jaar 2020

Is Niels Destadsbader voor jou de terechte winnaar? Breng je stem uit via deze link!

Palmares

  • 2019 - Nederlandstalig 
  • 2019 - Solo man 
  • 2019 - Pop (nominatie) 
  • 2018 - Nederlandstalig 
  • 2018 - Vlaams populair 
  • 2018 - Pop 
  • 2018 - Album (‘Dertig’) 
  • 2018 - Solo Man 
  • 2018 - Hit van het Jaar (‘Verover Mij’)(nominatie) 
  • 2018 - Live act (nominatie) 
  • 2017 - Vlaams populair 
  • 2016 - Vlaams populair